Nejste přihlášen/a.
dobrý den,
vařím guláš a dal jsem tam moc pálivé papriky. dá se s tím něco udělat?
spěchá
děkuji
Asi jsem přišla s křížkem po funuse. Ale odebrala bych část guláše a udělala z toho dvě porce a zamrazila. Zbytek guláše nastavila jíškou nebo zahustila hladkou moukou rozkvrdlanou ve vodě, případně nastrouhaným suchým chlebem. Ale už to nebude ono. A ten zamrazený guláš bych přidala do dalšího guláše, který uvařím bez pálivé papriky. Mám sice guláš raději s chlebem, ale pálivější by se dal sníst s kolínkama - ta by tu pálivost trochu srazila.
doplněno 22.01.10 19:58:Ještě mě napadlo - z toho zmrazeného udělat dobrou gulášovku.
Já osobně bych ho nechal uležet a pochutnal bych si na něm zítra k obědu. Potom bych šel na pár žejdlíků. Už jenom při tý představě se mi zbýhaj sliny . PŘEJU DOBROU CHU!
:DAsi stále chladí pusu žejdlíkama.
doplněno 24.01.10 00:00:Pro lujs návod na smajlíky máš ve vnitřní poště.
Papene bylo by možno popsat nejjednoduší postup jak vkládat ty pěkný obrázky co se jim říká SMAJLÍCI?
Díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.