Nejste přihlášen/a.
Mám dvě keramické pořád v permanenci a drží. Po pěti letech zatím žádná vada. Je tam záruka, kdyby něco.Taky jí svědčí, stejně jak teflonové, lehce masný povrch při skladování..
Teflonu snad odzvonilo, kvůli závadnosti. Jeho mikročástice škodí zdraví.
Nerezová dost chytá a připaluje. To už je lepší litinová smaltovaná. Ta stará dobrá černomodrá klasika.
Já bych doporučil nerez, na ni se nic moc nechytá a když už ano, jde to snadno dolů. Chtělo by to ale silné sendvičové dno, protože všem tenkostěnným pánvím se vypoukne dno. Nejodolnější v tomto směru je pánev litnová.
Máme jednu menší asi 10? 15 let tescomu s termospotem. Ten již sice nefunguje, madlo je také trochu KO ale stejně na volské oka je super.teflon se neodlepuje není tam ani škrábanec (okem viditelný!)nedávno v akci kouil 28cm zase teflon ale dno má odhadem tl 5mm-stačí potřít štětcem s olejem a super.Akorát jsem zakázal mojí vůbec umývat-stačí papírová utěrka,tak uvidím jak dlouho vydrží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.