Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Nerez hrnec

Od: terezap odpovědí: 2 změna:
Dobrý den. Mám nerez hrnec Kolimax už asi 3roky. Když dovařím mám v jídle černé kousíčky. Může to být z mletého pepře (který dávám jen na maso a otestuji v základu)nebo z bujonu? Nenapadá mě z čeho by to bylo. Hrnec je nepoškozený. Nějaká oděrka vevnitř je ale nic černého až na malinkou černou tečku na dně hrnce.

 

 

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


4x

Něco podobného se mi stávalo také.Vypátrala jsem, že se to stává, když dělám něco na cibulce. Kosíčky cibulky se přilepí na stěnu a spálí se a když doliju tekutinu, pak se odlepí a černé zůstanou. Nemúže to být takto?

 

kepler*

1x

Někdy se to stává taky při zahuštování pokrmů moukou, když nemícháš dost intenzivně a pěkně ode dna. Místy se to může připalovat, takže je dobré zahuštovat pomalu na "malém plameni", aby nedocházelo k místnímu přehřátí.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]