Nejste přihlášen/a.
No nezapomeňte taky na to, že tlakáč se nesmí zcela zaplnit, protože by vám lítala voda z pojištáku. Jen asi do 2/3.
Takže masa 3 kg? Do pětilitru. Záleží, co a jak vaříte. S umytím bude práce +/- stejná.
Já mám 7 l. a když vaříte menší slepici na polívku tak je to tak akorát.Nejlepší vývary jsou ale stejně ty ,,pomalu tažené,,.
Koupila jsem ho v obchodním domě před pár lety. Jsou téměř stejné jak v odkazu. alza.cz/... A jsem s nimi velice spokojená.
Dobrý vývar z tlakáče nikdy nebude na jedničku. A záleží na mase. Hovězí se určitě bude vařit déle, než kuřecí. Kuře na polévku vařím asi 1/2 hodiny.
Nikdy už bych tuto kombinaci nekoupila. Měla jsem, časem přestalo těsnit těsnění a nové se nedalo sehnat. Tím jsem měla o 2 tlakáče míň.
8 let jsem vařila na el. tlakovém hrnci, byl bezporuchový, ale teflonová nádoba už nebyla ok, tak jsme si pořídila tento
Prodává se i menší 5ti litrový s označením k50, pohledejte si. Nic nemusíte regulovat ( plyn. hořkák nebo elektřinu), zmáčknete čudlík na určitý druh potraviny, hrnec natlakuje, nesyčí, neuniká pára, v kuchyni nic nesmrdí. Má i jeden čudlík, kde si můžete navolit čas i tlak, hrnec zná i pomalé vaření, odložený start. Pomalé vaření je výborné na vývary a maso.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.