Nejste přihlášen/a.
Čím brousíte kuchyňské nože? I ty s velmi tvrdým ostřím. A keramické?
Keramické nože nemám. Klasické na dvojstranném brousku po dědovi s různou hrubostí a průběžně na ocílce.
já na pomaloběžné brusce a prachový kotouč, nebo na oboustranném karborundu jsou různé hrubosti, nebo na keramickém brousku obtahuji, kdysi se prodávaly, a na fajnovo obtahuji na Arkansasském mramoru. Zubaté nože pak tvarovými keramockýmibrousky, nakupoval jsem u: ubytovani.noze-hofman.eu/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.