Nejste přihlášen/a.
Když zaliji propíchané okurky slaným náleven, mám je nechat v pokojové teplotě ve sklenici otevřené, nebo je utáhnout víčkem? Každý říká něco jiného. Děkuji za odpověď
Rychlokvašky se neutahují, protože by nemohly kvasit !
Víčko zlehka položte na sklenici a dejte do tepla.
Jo a talířek dospodu, pod sklenici.
1cm pod víčko stačí, hlavně aby byly potopené, já zalévám vychlazeným převařeným náleven 2dk soli/1l vody, může být vlažný
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.