Nejste přihlášen/a.
Jaké máte zkušenosti s jídlem z horkovzdušné fritézy? Lze tam udělat nasucho obalený řízek? Je to lepší než horkovzdušná trouba? Jsem dietář, tak mě to docela láká
Ani u jedné hor. fritézy není recept na řízek (na sucho), alespoň o tom nevím. Princip je takový, že vše se dá dělat na lžíci oleje. Hranolky, americké brambory, omáčky, guláš, veškeré maso na nudličky. NIc se nepřipálí nebot se to pořád míchá. Lopatka se dá vyjmout a péct sladké pokrmy, ale v nich praxi nemám. I menší kuře se bez lopatky dá upéci, ale to je stejné jak v troubě.
Na 1,5 kg hranolek (z domácích brambor) se spotřebuje opravdu 1 lžíce oleje a při konzumaci nepoznáte, že hranolky neplavaly v oleji.
Je to bezva vynález, jen pokapat olejem nebo bez oleje, peču si tam brambory a jsou jako na ohýnku. Řízek jsem nezkoušela.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.