Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Horkovzdušná fritéza

Od: slavo* odpovědí: 3 změna:

Jaké máte zkušenosti z horkovzdušnou fritézou?

Výhody a nevýhody oproti obyčejné - běžné.

Kdy brat tu či onu?

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

id

1x

Mám jí několik let a normální friták šel dávno z domu. Miluji hranolky, na 1,5 kg hranolek spořebujete 1-2 lžíce oleje. Nepoznáte na chuti, že neplavaly v oleji. Pokud jsme doma sami dva, upeču v ní i 2 porce kuřete (vyndám lopatku a nemusím rozpalaovat velkou troubu), nemám-li čas, dělám v tom i maso se zeleninou, guláš atd. Hlavně, že u toho nemusím stát a míchat. Míchá to za mne. Peču i bramboráky. Je to sice jedna velká placka uprostřed s dírou, ale žaludek si to přebere. Amolety jsem zkoušela, ale není to ono.

slavo*

Ono je několik typů - značek, jakou konkrétně máte Vy?

Podle d-testu je favoritem roku 2019 Clatronic FR 3667.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma horkovzdušná fritéza

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]