Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Indické jídlo - rýžové hrudky + omáčka

Od: ha* odpovědí: 1 změna:

Ahojte,

onehdy jsem viděl tuším v nějakém dokumentu nebo filmu z Indie jedno z chudších jídel a zajímalo mě, jak se dělá. Spočívalo v rýži uvařené tak, aby se z ní daly dělat hroudy v ruce a ty se namačovaly do nějaké omáčky. Žádné maso ani zelenina, jen tohle. Jasně že můžu experimentovat a udělat prostě něco,, jako kořeněnou vodu, ale to bude zaprvé nejspíš špatně a zadruhé to prostě nebude dobře chutnat. Kdo zná, at odpoví!

 

 

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


0x

Ta omáčka mohlo být čatní/ý, které je v indické kuchyni tradiční dochucovadlo. Je jich mnoho druhů podle toho, z čeho je udělané. Dělá se hlavně ze zeleniny, ale i z ovoce. Originál jsem měl možnost několikrát jíst v roce 1967 přímo v Indii, kde byl otec na montáži. Receptů je mnoho na netu, stačí hledat a vyzkoušet.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]