Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Pečící papír

Od: sametka odpovědí: 9 změna:

Pečící papír má jednu stranu hladkou druhou drsnější. Na kterou mám klást pečivo? Nebo to nerozhoduje?

 

 

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

rqwope*

2x

Nedá mi to abych nenapsal, že se jedná o pečicí papír, on sám přece nic nepeče. A kdyby se měla nějaká strana preferovat, bylo by to nejspíš na obalu napsané, takže je to asi jedno.

sametka

omlouvám se ,je to pečicí papír (sama kritizuju špatnou češtinu, a teď sama selžu)

hahanaj*

buďte v klidu on je to pečící papír -jindy papír na pečení ...nic se neomlouvejte

rqwope*

Maji to tam špatně

 

papir*

1x

Prozradím fígl s papírem. Utrhnu papír větš o 2cm než plech, v ruce pomuchlám až se vejde do dlaně, to vše pod tekoucí vodu, papír vymačkám a rozprostřu na plech. Je jedno kterou stanou dolů.

Krásně mokrým papírem vytvarujete rohy plechu ( třeba na rolády), navíc při pečení cukroví je v troubě více vlhko a cukroví se nevysuší, má to samá pozivita.

hahanaj*

já potřu mokrou rukou plech a papír taky dobře drží -neroluje se nijak

 


0x

Je úplně jedno. Já se řídím tím, jak je jednodužší zkrotit rolování. Tedy, at se roluje dolů.

 


0x
Já kladu vždy na tu lícní,čili hladkou stranu.
Domnívám se,že tak to je správně
Jinak,efekt je samozřejmě stejný.

 


0x

Já zase, když peču táč, naaplikuji papír na plech, pak ho vyjmu, vyklopím na něho těsto, posypu moukou a válečkem rozválím maloučko přes obrys dna. Pak vtáhnu do plechu a paráda!

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]