Nejste přihlášen/a.
Pečící papír má jednu stranu hladkou druhou drsnější. Na kterou mám klást pečivo? Nebo to nerozhoduje?
Prozradím fígl s papírem. Utrhnu papír větš o 2cm než plech, v ruce pomuchlám až se vejde do dlaně, to vše pod tekoucí vodu, papír vymačkám a rozprostřu na plech. Je jedno kterou stanou dolů.
Krásně mokrým papírem vytvarujete rohy plechu ( třeba na rolády), navíc při pečení cukroví je v troubě více vlhko a cukroví se nevysuší, má to samá pozivita.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.