Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Teplota při grilování

Od: sword® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den , rádci potřebuji poradit jak udržujete teplotu při grilování na stejné hodnotě, mám s tím dost problém.

 

 

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

honzmalatny*

0x

Nijak, roztopím dřevem, pak nasypu dř. uhlí pokud griluji na roštu, počkám až se rozpálí, uhlí zbělá a pak griluji.


Ahoj honzo to takto dělám také, ale pokud potřebuji grilovat déle jak mám postupovat nejlépe?

sebod*

proč potřebuješ grilovat déle? To budeš mít potom vysušené maso. Ale když se třeba opozdí nějaký strávník, tak "zmírníš" plamen. Prostě rozhořelé uhlí skoro uhasíš


sebod to je právě ono mám právě problém v tom, že potřebuji přidat další maso, ale nevím jak znovu to dřevěné uhlí rozpálit, tak to řeším tak, že vyberu ohniště a znovu roztápím nové palivo, tak jsem myslel jest-li někdo neporadí něco jiného

Jednu várku děláš cca 7-8min. Tři várky ti rozpálené uhlí musí dát. Pokud ne, přejdi na brikety. někdo prisypava uhlí postupně. Není to ideální ale jde to.

 


0x

Já jsem u kameníka koupil kus leštěný žuly a od tý doby dělám maso jedině na šutru. Ten poznáš snadno, kapka vody musí udělat kuličku a pak to jde jedna radost.

 

trtr

0x

Zdravím, jedna věc je jak topit a přikládat a druhá věc je jak regulovat a ovládat tak dokonale gril. Jaký konkrétní gril máte (odpověď na uhlí nestačí)?


Dobrý večer trtr mám něco podobného okolozahrady.cz/...

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]