Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, uvažuji nad koupí grilu. Původně jsem plánoval krb, ale v poslední době mě zaujal gril pro dřevěnné uhlí, tzv. lokomotiva. Bohužel s nimi nemám žádné zkušenosti a vše, co jsem se dočetl, jsou hlavně názory od kupujících, které se ovšem často liší. Jedni jsou spokojení, druzí si stěžují na slabý materiál a brzké rezivění, další zase říká, že tento typ grilu je lepší k uzení a pečení, oproti přímému grilování. Zajímalo by mě, jestli má někdo s těmito grily nějaké větší zkušenosti, případně i s nějakým konkrétním typem. Děkuji
tenhle typ se mi také líbil, ale bohužel jsem ho objevil až po té, co už jsem koupil gril od Webera. Mám ho od roku 2006, je pořád venku vč deštů a dokonce i přes zimu. Není nijak zakrytý. Ani náznak rezivění kromě šroubu, který drží hliníkový otočný talíř na přívod vzduchu, ale ani to nevadí funkčnosti. Určitě byl drahý už kvůli značce, ale opravdu vydrží bez jakékoliv údržby a starostí.
Tu lokomotivu měl kolega v práci a po 2 letech jí dal pryč a koupil si plynový důvod bohužel nevím, mě se lokomotiva líbila pro nepřímé grilování. Na hamburgery se tolik nehodí, ale na vše ostatní ano.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.