Nejste přihlášen/a.
Dobrý den přeji, mám otázečku ohledně grilu. Řešíme s manželkou, že místa ohýnku někde na zahradě bysme opékali na terase, ALE... Velice se mi zamlouvá gril Weber. Stojí asi 3 nebo 4 tisíce, je na grilovací uhlí a zajímá mě, jestli se dá v grilu kromě grilování klasicky opékat buřty. Víte, abych ho téím nějak nezničil. Díky za odpovědi.
ne vubec, jinak Webery jsou velmi kvalitni, ale prectete si urcite recenze treba na heurece az si vyberete nejaky "svuj"typ. Ja si furt kupuju obycejne ktere vydrzi max 1-2 sezony nez shnijou, ale proste mam rad podelne grily a velky rozsah uplacirovani rostu, kdy uhli az moc zhne pro danou fazi peceni masa, ..dokonce letos hodne uvazuji o vlastnim z cihel + betonovy plat a nebo desku udelam pomoci trubek, nebo neco zasuvneho... no zkratka neco takoveho je tomu nejblize goodshomedesign.com/...
na druhou stranu poklop a maso se maji radi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.