Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Proc tvaroh s maslem a cukrem zhrudkovati?

Od: dawee odpovědí: 3 změna:

Ahoj,

zkousel jsem delat misa rezy a na napln je potreba smichat 500g tvarohu, 250g masla a 150g cukru. Kdyz jsem to chtel smichat do hladka, tak se tam zacali delat hrudky. Zkousel jsem to kuchynskym robotem rozslehat, ale bylo to jen horsi a horsi az vznikla hmota a tekutina. Je mozne tomu nejak zabranit nebo to zachranit? Stalo se mi to uz po druhe.

Dekuji

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


0x
Nejdříve vyslehejte máslo jen s cukrem, až to bude hladké můžete přidat i tvaroh. Máslo nesmí být z lednice, ale mělo by mít pokojovou teplotu - měkké. Vyndejte z lednice cca hodinu předem.

 

luha*

0x

Mělo by se to dát opravit přidáním trochy oleje a jednoho syrového žloutku, který poslouží jako emulgátor.

 

uska*

0x

Vyšlehat máslo s cukrem a postupně přidávat a zašlehávat tvaroh. Tučný tvaroh, zvláště domácí, obsahje hodně tuku a i po vyšlehání mi tam zůstanou malinkaté hrudky (spíše krupička), kterou nedáží odstranit. Na pohled jsou neviditelné, ale na jazyku je cítím.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]