Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Je to taková anketka. Jaké koření byste si dali do slánek na stůl pokud byste si měli vybrat 4?
Na stůl normálně u nás, pepř a sůl. V čínských restauracích dávají ještě sojovou omáčku a jejich pálivou omáčku. Italové zase přidávají na stůl olivový olej a balzamikový ocet. Jinak nemá smysl dávat na stůl sušenou bazalku a jiné sušené bylinky. Jejich chut se přidáním do hotového pokrmu na talíři nemůže v žádném případě rozvinout. Rozvine se při tepelném zpracování. Mimo sušené bazalaky, ta sušená nemá vůbec žádnou vůni. Funguje pouze čerstvá. A zásadně se nevaří, ztrácí své aroma téměř okamžitě. Ale i u nás můžete mít na stole ol. olej a balzamiko. Záleží na tom, co jste připravil k věčeři.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.