Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Ovlivňuje indukční vařič zdrav.nezáv. pokrmů

Od: maria* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, zajímalo by mě, je-li příprava pokrmů na indukčním vařiči bezpečná z hlediska zdravotní nezávadnosti. Jaký vliv má elektromagnetickézáření, které vyvolává indukci el. proudů ve dně varné nádoby.

Děkuji.

Maria

 

 

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


2x

Jak píšete, indukce ohřívá jen dno varné nádoby stejně jako plyn, elektřina nebo oheň. Je to jiný princip než mikrovlná trouba která přímo působí na molekuly vody. Negativně ovlivnit jídlo může jen pokud ho připálíte

 


2x

Mno. To je stejné, jako se obávat o uši v průvanu, když letíte z mrakodrapu. Ten negativní vliv bude mizivý, jestli vůbec nějaký, oproti na vařiči připravovaným sračkoidním potravinám. Takže v klidu. Lidem taky po deseti letech používání mobilu nenarostla druhá hlava.

 

ben®

0x

Dobrý den, patrně chcete informaci, se kterou bude lidstvo možná seznámeno až za několik desítek let. Do té doby je to bezpečné. Zdravím!

P.S. Někdy je lepší vědět méně .

 

bruno*

0x

Ale jo, první příspěvek je pravdivý do posledního písmene.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]