Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Horkovzdušná trouba

Od: sape1 odpovědí: 2 změna:

ahoj, nastěhovali jsme se do bytu, kde je vest. sporák plynový a elektr. trouba, kde je i horký vzduch,zatím jsem s horkovzduš. troubou nepekla, našla jsem .že se dává tak o 20 st. méně než při použití el, trouby vrch spodek, ale nevím ,jak čas zkrátit nebo prodloužit. o kolik,, nemám žádné recepty

díky za radu

 

 

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


0x

Horkovzduch je fofr.Také snižuji cca o 20 st.Je na tom báječné,že se vše upeče krásně rovnoměrně,nemusíte se ničeho bát.Ovšem,ze začátku buďte opatrná a raději to pečlivě kontrolujte,aby se Vám dobrůtky nepřipálily.Já jsem si k tomu dávala židli a hlídala a hlídala...Obzvláště koláče,dorty a cukroví.

 


0x
Ono to bude tip od tipu trouby trochu jiné. Naše trouba peče přibližně stejně na tělesa jako na vzduch. Jako obrovskou výhodu ale vidím to, že můžu strčit čtyři plechy nad sebe a ještě může být na každém něco jiného. Klidně maso a buchty najednou.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]