Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Zamražená svačina?

Od: nikol* odpovědí: 5 změna:

Zdravím, jsem líná si chystat ráno jídlo a tak mě napadlo, jestli se dá rohlík s máslem a šunkou předpřipravit a dát do mrazáku? Jestli to pak bude pořivatelné? resp. co vás napadá, co se dá do mrazáku předchystat a pak jen ráno vytáhnout a sníst autě? Díky

 

 

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

horak*

0x

No do mrazáku. to je zbytečně zničená chut a struktura potraviny. Rychlé podchlazení je o jiných zařízeních než je domácí mražák.
Myslím, že by stačilo do lednice a ve vzduchotěsném obalu (alobal, mikroten, miska).

stirecek*

u rohlíku a másla není co zničit, takže je to úplně jedno

 

ben®

0x

Dobrý den, pokud zamrazíte čerstvý rohlík, tak po rozmražení je to rohlík gumový. Ovšem, to neplatí u chleba, který je perfektní i po rozmražení. Zkuste to s obloženým chlebem, ale také počítejte s tím, že to rozmražení bude nějakou dobu trvat - jinak Vám to bude křupat v puse.

Zdravím!

 


0x
Běžně si chytám svačinu večer, zabalím do potravinové fólie a dám do ledničky. Ráno je jak čerstvá

 


0x

Vyzkoušejte obojí. Do ledničky nebo na mražák. A uvidíte, co vám bude chutnat více. Taky asi bude záležet na tom, jestli v horkém létě maso nebo šunka anebo sýr.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]