Upečením zničíš případné živé organismy uvnitř. Ale to, že už se spousta látek z toho sýru změnila, že tam vzniklo (působením různých plísní, hnilobných baktérií apod.) plno škodlivých "výkalů" atd., to se samozřejmě upečením nevrátí do čerstvého stavu. A že to chutově nebude k pozření, je také pravděpodobné.
Ke konzumaci to určitě bude. Ale pravděpodobně jenom jednou.
doplněno 14.05.14 07:59:
Jo a jestli toho sýra máte větší množství a chcete ho pak prodávat třeba ve stánku na pouti, tak nehrozí ani tak nebezpečí Vaší otravy jako spíš to, že Vás zákazníci zlinčují. Že je sýr starý poznají spolehlivě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.