Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zavařovala jsem v létě dvě várky okurek. Ta první je super, ale v té druhé byl asi nálev moc slaný, že jsou okurky dost přesolené. Zajímalo by mě jestli by to šlo ještě nějak napravit. Díky za odpověď
Napravit nevím, spíše použít někde, kde se to ztratí, případně to vyrovná menší slanost druhé složky jídla, případně z toho udělat přednost. Ozdoba na chlebíčky nebo jednohubky které podporují žízeň? Nebo štěpánská?
doplněno 02.01.14 19:07:Ještě možná převařit v neslané vodě, ale to bych se bál výsledku...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.