Nejste přihlášen/a.
Vařil jsem rybí polévku z vykuchaného kapra.Je hořká jako prase.Čím to?Žluč mi nepraskla.Nebo stačí kapka ze žluče a je to hořké?Může se to jíst nebo vyhodit?
Stačí kapka - pokud se to stane, je potřeba potřísněné maso IHNED umýt studenou vodou a případně i okrojit. Teď - je-li příčinou hořkosti opravdu žluč, můžeš polévku za stálého míchání vylít do kanálu - jedovatá není, ale silně nechutná ano.
Ale - nemůže mít hořkost jiný důvod? - jaké jsi použil koření a postup?
doplněno 23.07.13 18:41:Škodlivé nebo zdravotně závadné to není... Jo - hlad je hlad (nejlepší kuchař) - tak dobrou chut.
doplněno 23.07.13 18:41:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.