Nejste přihlášen/a.
Už pomalu dosluhuje gril na dřevěné uhlí a nemůžu se rozhodnout mezi plynovým grilem a grilem s lávovými kameny, tak bych chtěl poradit.
není obojí plynový gril a jednou jen plus lávové kameny? ty sají mastnotu a tak nedochází její spalování a uvolňování škodlivých látek. Jednou začas se vypálí. Výhody jsou zřejmé nebo ne?
doplněno 24.06.13 20:30:každopádně přijedete o aroma dřevěného uhlí - obojí má své výhody a nevýhody. Osobně jsem pro pracnější, ale lepší - uhlí resp brikety.
Když gril tak klasika na dřevěné uhlí, výborně se griluje i na mramorové desce a topíme pod ní břízou a švestkou.
Já bych to dřevěnný uhlí ještě nahradil klasickým, pokud možno tvrdým dřevem. Pravda, je to na trošku delší dobu, roztopit alespoň hodinu a radši dvě, předem před grilováním a pak to jen opékat nad krátkým plamenem. Tomu se nic nevyrovná. Můžou bejt grily nevím s čím a všechno to je na draka. Mnoho let jsem griloval na takový železný konstrukci a na ní jsem měl položenej kus tahokovu. Někdy to ještě vytáhnu. To je mňamka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.