Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Vlhký cukr

Od: evulinka* odpovědí: 7 změna:

Zvlhnulo mě celé balení cukru,co s tím?Děkuji za radu.

 

 

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

ladinpraha*

2x

Nechat uschnout. Pak případně použít paličku nebo kladivo. Tedy v případě, že přes něj nepřešla povodeň.

doplněno 23.06.13 16:04:

Evulinko, jsem rád, že jsem tě pobavil.

Sebod - když už si s tím hrát, tak at to alespoň stojí za to.

e-cake.blogspot.cz/...

evulinka*

Tak jsem se už dlouho nezasmáladíky za radu,přeji hezký den

 

mowla*

2x

Třeba jej rozpust, převař a použij na výrobu sirupu, marmelády nebo kompotu. Mimochodem - kolik je to "balení" - jinak lze upotřebit 10 g, jinak kilo a jinak pytel...

Nebo, pokud nezvhnul příliš, je nech uschnout, ale pak jej budeš muset ´natlouct´, krystalky se slepí dohromady.

 

kuchar1

0x

Blbější dotaz tam nemáš?

Cukr moučka, krystal, kostky, kilo, deset kilo..?

- nechat uschnout

- vyhodit a koupit nový

- udělat z něj karamel

- atd.

A zamezit dalšímu navlhnutí!

evulinka*

kuchar1:Zatím nemám až budu mít dám vědět,ahoooj

sebod*

cukr někam vysyp, at je v co nejslabší vrstvě. Každou chvíli ho něčím prohrábni a kousky, které začnou vznikat rozemni v ruce. Jak bys to nechala jenom vyschnout bez toho prohrábnutí, tak se Ti nadělají kusy tvrdý jak kámen. Až to bude suchý, tek přesyj přes síto. Větší kousky můžeš rozbít třeba ponorným mixerem.

evulinka*
23.06.13 15:57

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]