Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Prošlé potraviny vs bakterie

Od: shaki* odpovědí: 3 změna:

Hezký den .Chtěla bych se zeptat ,jestli na nás mohou působit bakterie i ze zmražených jídel?Například pizza 2 roky po minimální trvanlivosti.A jaká jsou rizika prošlých potravin včetně zmražených?.Děkuju všem za odpověď.

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

mowla*

1x

Pokud byly potraviny hluboce zmražené a projdou tepelnou úpravou nad 100°C (v případě pizzy upečením), bakterie nehrozí. Otázkou je chut...

doplněno 18.08.12 21:21:

To Kartaginec: Kdyby si někdo dělal steak ze mne, také bych se podmračil... Hluboce!

 


0x

Jinak samozřejmě je rozdíl mezi minimální trvanlivostí (tato doba může být překročena) a "spotřebujte do". což udává krajní termín. (I když jedli už i stejk z mamuta, ten byl ake opravdu hlubocepodmračený.)

doplněno 18.08.12 21:04:

Podmračený možná také, ale je to pěkný překlep.

 


0x

Tak tak-jak píší nade mnou-pokud nebyli rozmraženy tak by jim nic nemělo být , a ihned po rozmražení upéci ci uvařit a vše je OK.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]