Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Sporák nerez

Od: viky* odpovědí: 3 změna:
Koupila jsem si nerez sporák, byl krásný dokud jsem nezačala vařit. Je na něm vše vidět, začínám litovat, že jsem si nekoupila klasický bílý. Poradí mi někdo jak ho udržovat v čistotě a aby se pořád krásně leskl?Díky za radu.

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

pavel2*

0x
Zajímavé... Já jsem si zase před nějakou dobou pořídil nererozvý dřez, protože tak velký jsem smaltovaný nesehnal, a hrozně mě na něm vadí že na tom šedém povrchu vůbec není vidět špína, a tudíž se nepozná jestli už potřebuje vyčistit.

 

kocourka*

0x
Přesně to se stalo mým rodičům, kteří jsou při vaření pěkní nepořádníci. Oni to už po těch letech neřeší (zpočátku měli speciální přípravek). Když k ním přijdu, sporák čistím přípravkem na sklo (millit atd) a leštím papírovou utěrkou, rychlé, levné, účinné. Miluji totiž vyleštěné nerezové sporáky

 

fil.27*

0x
Ahoj prodávám a vyrábím kuchyňské linky na nerez jedine DIGEN stojí 100kč a máteho na rok!

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]