Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jak nejlépe skladovat nepasterované lahváče? Konkrétně Svijany (Máz, Kníže). Je nějaké doporučované teplotní rozmezí?
Předem děkuji za rady
V chladu a temnu. Nepise se to i na obale? A kazdopadne spotrebovat ) S tim chladnem je to tezke, zalezi jak to ma clovek rad. Tedy z jakeho schodu.
doplněno 23.11.12 14:38:5°C je rekl bych jeste malo,tech 8 ideal.
Jak vidim pres leto jak se uchovava pivo u prodejcu, a nebo jak se prevazi je mi z toho smutno
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.