Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Jak skladovat nepasterované pivo?

Od: samson* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

jak nejlépe skladovat nepasterované lahváče? Konkrétně Svijany (Máz, Kníže). Je nějaké doporučované teplotní rozmezí?

Předem děkuji za rady

 

 

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

mowla*

2x

V rozmezí cca 5 - 10 °C... Podotýkám ale, že doposud se mi nepodařilo koupit tolik piva, aby se - byt i jen náznakem, začalo kazit...

aaaaaa*

tak to já pravidelně prolévám takhle v říjnu kompost nevypitým pivem. V dubnu totiž koupím celou desítku a vždy 2-4 tam zůstanou.

 

majsterjoe*

0x

V chladu a temnu. Nepise se to i na obale? A kazdopadne spotrebovat ) S tim chladnem je to tezke, zalezi jak to ma clovek rad. Tedy z jakeho schodu.

doplněno 23.11.12 14:38:

5°C je rekl bych jeste malo,tech 8 ideal.

Jak vidim pres leto jak se uchovava pivo u prodejcu, a nebo jak se prevazi je mi z toho smutno

 

mkat*

0x

Najlepšie je kupit tolko piva aby si ho mohol skladovat ,len v žaludku.:D

 

ludak*

0x

Já bych ho (dočasně) uskladnil v naprosté temnotě při teplotě 36 až 37 stupňů Celsia.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]