Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Kuchyňská linka a sporák

Od: nadap* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, budeme si dávat novou linku a potřebuji poradit, jestli mohu klasický sporák, trouba elektrická, hořáky plynové,dát mezi skříňky na těsno nebo nechat mezeru, teď mám mezeru, není to pěkné a drží se tam prach, problém je, že skříňka nad sporákem, která je na digestoř je 60 cm široká a sporák má 50 cm a mezera 5 cm z každé strany je hodně a pokud nad sporák dám skříňku 50 cm, nebude mezera žádná, ale mám obavy, aby se rozpálením trouby nepoškodil korpus nebo dvířka linky.Děkuji za rady

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


0x
Neboj se toho a klidně to dej na těsno. Ale když děláš celou kuchyň nebylo by lepší dát vestavnou troubu?
nadap*

O tom jsme dlouho uvažovali, ale sporák je skoro nový a vyhovuje mi, trouba má i gril a pěkně peče,navíc indukční varnou desku nechci a dávat plynovou mi připadá zbytečné, když je sporák O.K. A pokud to teda dám na těsno, mám tam vložit nebo vlepit nějakou folii?Původně tam byla nějaká alu folie na tenké desce, asi sololit či co, no prostě klasická paneláková linka Dík

des*

Pokud je sporák skoro nový,máte také návod a v něm je napsáno jak daleko a od čeho.Ikdyž to není pěkné je třeba se tím řídit.Dříve to bylo 5cm.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]