Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Jak dlouho vydrží naložené maso?

Od: plechacek* odpovědí: 7 změna:

Zdravím. plánujeme grilování ale potřeboval bych to naložit tak ve čtvrtek a grilovat budeme nejdřív v pondělí. Myslíte, že to vydrží bez problémů? Celý víkend jsem v práci a nestihnu to naložit třeba v sobotu. A poradíte ještě, jaké vepřové použít? Je vhodná z těch libovějších třeba kotletka? Díky díky moc

 

 

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

mirekkk*

1x

kdyz se udi maso,je nalozene i pres dva tydny,lezi jen v cesneku a soli.. kdyz do toho das trochu cesneku a koreni, nic se tomu nestane,mastne se kazi driv,jestlize budes mit libove maso,nemelo by se nic stat,nahazej to do sacku v sacku to okoren atd..poradne zauzluj a dej do lednicky..

 

krkovicka*

0x
Pokuď se nebráníte krkovičce tak i tu použijte,nebo bůček,žebírka a kotlety.Pak na něj položte nivu-super zaležitost
plechacek*

krkovička propaguje krkovičku moc děkuju za rady. Z toho masa potřebuju právě něco libového, bude s námi grilovat hodně holek, které se na prorostlé ani nepodívají. Tak snad to stihnu v sobotu naložit, ale bude to jen tak tak. Ještě jednou díky

lidka*

Tak holkám naložte kuřecí a určitě budou spokojené. U nás se griluje krkovička pro masožrouty a pro mládež spíš to kuřecí. A je spokojenost na všech stranách. Kotletka je sice libová, ale dosti suchá. To kuřecí je přeci jenom štavnatější.

 


0x
a zkoušel jste někdy grilování s masem bez naložení? asi tu budu za barbara, ale když máte dobré maso, tak trocha hrubé soli před grilováním a masu navíc zůstane chut masa a ne koření či bylinek. a když se k němu na gril hodí pár kousků zeleniny, tak si myslím nebude stěžovat nikdo.

a zkoušel jste naložit maso jen do soli a pepře? Odležení je základ a pokud nestojíte o chut bylinek, lze si vystačit se solí a čerstvě umletým pepřem. Chut masa bude znatelná a přitom bude slané v celé hloubce a ne jen na povrchu a celkově jemnější.

Když si vzpomenu včas nechám si maso na gril odležet klidně týden, jen ho nasolím, na pepřím a hodím na nejchladnější místo v lednici, kde je skoro 0°C. Je daleko více měkké než kdybych ho v pátek koupil a rovnou hodil na gril.

 

lidus*

0x

Naložené v ledničce vydrží bez problémů, jen se vyvyrujte masa s kostí to by mohlo dělat problémy. Pokud máte čas hodinku-dvě před grilovačkou tak můžete naložit maso až pak, nebo nenakládat vůbec a rovnou na gril. Kotletu grilujeme-asi 1cm plátky-NENAKLEPÁVAT!, na libové je nejlepší a nejrychlejší kuřecí. O víkendu jsme grilovali celé kuře 1,40 kg nasolit, potřít i vevnitř nějakou marinádou, vzít půl litrovou plechovku piva-půl vypít pak vystřihnout ještě dvě dírky jak se otevírá,narazit kuře, zakrýt gryl a asi hodinu dělat, odkrýt gril a cca 20 minut dělat odkryté ( RECEPT Z ŠÉFA NA GRILU A JE TO VÝBORNÉ).

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma naložené maso

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]