| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Neni mozne, ze se nudi a takto vyzaduje Vasi pozornost? Nudici se, nevybite kocky rady startuji po nohou a skrabou, zakusuji se - a tim si hraji, zadaji o zajem, prochazku, hry...
Prectete si toto http://rozmalka.webnode.cz/co…kdyz-se-kocka-nevhodne-chova/
A toto http://hobby.idnes.cz/kocour-…423_172117_hobby-mazlicci_mce
Jak píše martina, ona skutečně asi vyžaduje pozornost. Můj desetiletý kocour a ještě k tomu nekastrovaný - zvyklý doma i venku - také občas takto reaguje. Hlavně když sedí vedle mne, třeba snídám a jeho si nevšímám. Ale chce to se neleknout, protože on vlastně fakticky nekousne, jenom na sebe upozorňuje. A to má pořádné upíří špičáky.
Někdy se i pokouší packou i s povytaženými drápky po mne šmátrat. Ale zase už jsem na to zvyklá a tak neucuknu a klidně jeho packu sundám. Kdybych se lekla a reagovala rychle, tak možná i zasekne. Zkuste reagovat klidně a uvidíte, že nechce ublížit. 
Přečetla jsem si i odkazy od martiny - i ten můj desetiletý senior si ještě rád hraje. Třeba s míčky a nebo plastovými obaly z Kinder vajíček. Určitě jí nějaké hračky pořiďte. 
Clovek si taky cely zivot rad hraje
Kamarad ma dva koucoury, jednoho klasickeho zrzaveho a druheho mainskeho myvalyho, to je obr!
Ten rezavy se naucil krasnou hru na aport - kamarad mu hzi takove ty zlute penove spunty do usi a kocour mu je nosi
Nic podobneho jsem jeste u kocky nevidela
Můj kocour, když má chuť, chytá malého plyšáka na provázku a zase mi ho velkoryse pustí, aby hra pokračovala.
A po nohou šel jednou, rodiče mi přijeli s něčím pomoct a celý den si ho nikdo nevšímal. A najednou skočil máti na nohu a zase odskočil. Smáli jsme se, že poznal ředitele
.

Ano, slovo "velkoryse" se ke kockam skvele hodi...
Jistě, dovolí mi plnit misky a drbat za uchem. 
Když nemá chuť, myšáka ignoruje a pak naštvaně chytne a připlácne tlapkou gumičku. Sparta ví o lidech a jejich použití víc než já.
Provokuje. Chce si hrát. Vyžaduje pozornost.
kočka se bere vaší nohu jako kořist, je to lovec
bere to jako hru 
kočičí zábavy jsou trochu tvrdší. Když se vaše kočka nemá s kým honit ani s kým hrát na rvačku, pak si hraje s vámi. 
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz