Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nevím kde se stala chyba, ale notebook mi najednou při spouštění a přihlašování hlásí toto : Službě Služba Profil uživatele se nepodařilo přihlášení. Nelze načíst profil uživatele.
Heslo jsem zadala určitě správné, tím jsem si naprosto jistá. Zkoušla jsem notebook asi 5x restartovat, ale pořád to hlásí to samé při pokusu o přihlášní Ještě včera to fungovalo normálně, nevím co s tím
Do systému se vůbec nemůžu přihlásit - mám nastavnej jen jeden účet - ten u kterého mi to hlásí tu chybu. Poradíte mi, jak mám počítač opět zprovoznit? Mám Windows 7 Home Premium.
Děkuji.
Dobrý den
Vyzkoušejte počítač spustit v nouzovém režimu Pokud se vám to povede obnovte počítač pomocí bodu obnovy třeba 3 dny zpět.
Hezký den.
Děkuji za radu, bohužel k možnosti spuštění počítače v nouzovém režimu se nedostanu ...Po zapnutí notebooku se objeví výzva k zadání hesla - a to když zadám, tak se má normálně spustit Windows, ale ted mi to píše tu chybu, že nelze načíst uživatelský účet.
Jiný účet tam nemám, takž se jinak do systému nedostanu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.