Nejste přihlášen/a.
Otevřela jsem zprávy na Seznam.cz a hned mi naskočila toto oznámení? Co to znamená? PC jsem nechala projet CCleaner, nic to nenašlo. Tak nevím, co s tím? Děkuji

0x
Tohle je chyba programu Nokia Ovi Suite. Zkusil byhc ho odinstalovat, projet registr i disk CCleanerem a poté znovu nainstalovat nejnovější verzi.
Dobrý den Beno. Můžete mi prosím poradit, jak to udělat? Odinstalování programu. Když dám
Ovládací panely, Přidat nebo odebrat programy,
( dále je zde) Nokia Ovi Suite, Nokia Ovi Suite Software Updater, Nokia PC Suite, Nokia Connectivity Cable Driver .
Co z těchto Nokii mám vymazat? Nerada bych něco zapomněla. Přikládám foto. Děkuji
doplněno 07.05.12 21:56:Jak nainstalovat nové?
doplněno 08.05.12 06:54:Ještě bych potřebovala, prosím vysvětlit, spustím CCleaner - registry, to dělám. Jak se vyčistí disk? Děkuji

A jéje Nokia-soft. Ten umí PC dobře zahnojit.
doplněno 08.05.12 00:10:Zkuste odinstalovat Nokia Ovi Suite a Nokia Ovi Suite Updater.
Nechápu, proč tam máte zároveň Nokii PC Suite a Nokii Ovi Suite. Ono to je de facto to samé, Ovi Suite je nástupce klasického PC Suite.
Odinstalujte vše a nainstalujte si jen Nokii Ovi Suite. Ke stažení zde třeba: stahuj.centrum.cz/...
A disk vyčistíte tak, že spustíte CCleaner a dáte Spustit čištění.
fatalwir: Nokia-soft v počítači mám, vše v pohodě, zahnojené to není...
Dobrý den. Vše jsem odinstalovala. Když jsem dala stahování odkazu, tak po polovině staženého, naskočí toto. Uzavřela jsem stahování. Dala další odkaz na stahování a zase stejný odkaz. Poradíte co s tím?

Tak si stáhněte Nokii Ovi Suite odjinud (třeba odsud: sosej.cz/...) nebo si stáhněte Nokii PC Suite. Ke stažení zde: slunecnice.cz/...
Jinak máte strašně zbytečnýho zabranýho místa v Internet Exploreru. Klikněte pravým tlačítkem myši vedle té hvězdičky (jak jsou oblíbené položkyú a klikněte na Řádek nabídek. Poté znovu klikněte tam vedle těch oblíbených položek a klikněte na Panel Oblíbené položky. Hned budete mít víc místa pro prohlížení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.