Nejste přihlášen/a.
Dostal jsem mobil - Nokia 515. Mám ho druhý den a znovu jsem dostal zprávu - od T mobilu,že mi zapnuli Net - na 24 hodin za "pouhých" 24 Kč.Vtip je v tom,že o to nestojím a nenašel jsem způsob,jak se toho zbavit. Nezná někdo metóódu,jak tomu uříznout hlavu? Díky.
2x
Zakázat mobilní připojení. Ale když ho potřebuji mít zapnuté, třeba kvůli MMS, tak jdu do nastavení internetu a tam je někde název poskytovatele. Standardně je tam vyplněno v políčku internet. Umažu dvě písmena a dám OK. Pak můžu mít mobilní data zapnutá a internet se nepřipojí. Pokud potřebuji občas internet zapnout, tak tam ta dvě písmenka dopíšu. Takhle by to nějak mělo být i u té Nokie.
2x
Z jedné diskuze:
Dobrý den,
zvýhodnění Internet v mobilu na den je opravdu potřeba zrušit na Zákaznické lince 4603, kde jsme Vám k dispozici 24 hodin denně.
Je však možné provést celkové zamezení služby GPRS/EDGE/3G na Vaší sim kartě a to jednodušše pomocí těchto samoobslužných kanálů :
Můj T-Mobile/IVCC Připojení k internetu> GPRS/EDGE
SMS na 4603 GPRS A (nebo GPRS AKTIVACE) -> aktivace
GPRS D (nebo GPRS DEAKTIVACE) -> deaktivace
GPRS S (nebo GPRS STAV) -> zjištění stavu
GPRS? -> nápověda
Doufáme, že tyto informace Vaší situaci vyřeší.
Přejeme příjemný den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.