Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Křeček - vypadnutí oka

Od: h4nk4 odpovědí: 28 změna:

Dobrý den! Nevíte někdo co se stane když vypadne křečkovi oko?On ho měl takový divný a teď nedávno mu vypadlo úplně...ale chová se docela normálně tak jako jindy...prosím poraďte!

28 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co se stane? Ma ho na zemi a pokud neni spojene s hlavou tak uz na nej neuvidi.

Stav se s nim na veterine.

h4nk4
hodnocení

Ale jestli bude žít dál nebo umře...?

Pokud to nejak nezahnije tak bude zit jak Zizka.

martina30*

Pokud jsi tu chtěl někoho pobavit tak myslím,že to moc zábavné není.Jak první tak i druhá odpověd.Veterina se akceptuje.*bum*

Pobavit jsem urcite nikoho nechtel, od toho jsou cirkusy.

martina30*
hodnocení

0x

Tu otázku jsi myslel vážně pokud ano tak už jsi dávno měl být na veterině.Hrozí infekce.*bum*

h4nk4
hodnocení

Jo myslela sem to vážně.Já už sem šla k veterinářovi ale on tam zrovna nebyl...on tam má jenom 2 hodiny otevřený a já sem to nevěděla.Takže se aspoň snažím sehnat nějaký informace na netu.A ještě bych se chtěla zeptat co mám dělat aby neměl tu infekci?Prosím poraďte mi a neřvěte tady na mně...mně na tom křečkovi taky záleží!

iveta*

Chápu Vás a je mi líto že má křečík takové potíže, my měli něco podobného. Našemu křečkovi bylo asi 1,5 roku, když mu začal růst jakýsi nádorek u tlamičky a ten jak postupně rostl, tak mu tlačil na oko a to mu zalézalo nahoru do hlavičky. Řeknu Vám nebyl to hezky pohled a i přesto byl křečík pořád aktivní a byl při chuti. Myslím, že ho to ani nebolelo jinak by kvíkal. Došli jsme na veterinu a bohužel zpátky jsme odcházeli bez něj. Veterinář řekl, že s tím nejde nic dělat, než ukončit jeho pozdější utrpení. Mohu se zeptat kolik křečkovi je? Oni se dožívají v průměru 2 let, a dost často trpí šedými zákaly. Náš křeček měl šedý zákal na obou očičkách a postupně se to zhoršovalo. Začal i kousat, protože z dálky neviděl blížící se mojí ruku a všiml si jí až na poslední chvíli, lekl se a hryznul. Jestli mohu poradit, jděte za veterinářem , pokud to nebude nic horšího, mohl by mu očíčko "amputovat" a bude žít spokojeně dál bez jednoho očka.

h4nk4
hodnocení

Mno...newím to přesně jak je starý ale já ho mám doma tak kolekm tří týdnů...jak ste to myslela s tou amputací?

martina30*

Jejda to nebylo proti tobě,ale proti těm odpovědím.Tak pokud je ve městě otevřená lékárna myslím supermarket.Zeptej se na homeopatika Arniku a pokud nebudou mít,klidně se zeptej co se ti stalo a zda na to něco nemají.Jinak pokud budeš mít tu Arniku napiš já ti pak napíši jak se bere.

h4nk4
hodnocení

A ta Arnika to je jako něco pro zvířata nebo normal pro lidi?Ty už s tím máš nějaké skušenosti?

my*

Arnika je Homeopatikum určené pro lidi...nechápu jak by to mohlo kečkovi pomoci :o)

h4nk4
hodnocení

Mno...to já taky netuším,ale mám ještě králíka a ten měl taky špatný oko tak sme mu tam kapali kapky pro lidi a má ho teď hezký:)

my*

jenže Arnika není lék tak jak ho známe, jedná se zde o alternativní léčbu... tzv. Nikdo nikdy neprokázal že funguje... tím samozdřejmě nechci tvrdit že nepomáhá lidem :o)

h4nk4
hodnocení

Já Arniku neznám,takže nevím o co se jedná...takže bych byla ráda kdyby ste mi to vysvětlil/a;)

my*

Vysvětlilo (pro upřesnění)
Arniku klidně zkus, můžu ti zaručit jedno...rozhodně mu to neublíží.. a taky křeček ti neřekne že je mu líp tak jestli chceš tam mu to pro dobrej pocit dej :o)

h4nk4
hodnocení

Tomuhle teda nerozumím...a co je to za lék?Kapky nebo něco nevím co?

my*

zde článek o Homeopatii, parón sugesci : osel.cz/index.php

martina30*

Jsou to malé kuličky a neublíží pomůžou a nic si nevyčítej ty jsi za to nemohla,asle určo,i když máš 2 tak si ještě jednho pořid*slunce*

h4nk4
hodnocení

A co když to nebude chtít jíst?A to je tedy proti té infekci?

martina30*

Pokus se to dát do jídla co má rád nebo do pamlsku.Jinak,ale určo šupej v pondělí k veterinář.Jinak ho netahej nech ho ve svém prostředí a ještě mě napadá co tak zavolt nějakému veterináři určitě bude mít někdo pohotovost.

martina30*

Vysvětlení je pro lidi,ale používá se i pro zvířata při infekcích ,zánětech.

h4nk4
hodnocení

A ještě sem se chtěla zeptat kolik to stojí?

martina30*

Kukni se na www.léčbaduše.eu a je to první odkaz homeopatie Frýdek místek a jinak v lékárně stojí 68 kč

martina30*

Arnika nejen pro lidi se zeptej se odborníků a už mě opravdu nebaví ,že tady podáváš milné informace a je mi jedno zda dostanu vítku a co jsi napsal v té závorce je hnusné.

my*

troufám si tvrdit že ani jedna informace kterou jsem zde o Homeopatii podal nebyla mylná nýbrž 100% pravdivá... btw. osobní spory řeš přes soukromou poštu
v závorce? = (pro upřesnění) co je na tom hnusného?

martina30*

Pokud nebyla milná tak jsi,ale dokázal to ,že jsi holčinu pěkně popletl a zmátnul a hlavně neporadil.Poslední odpověd díky tobě porušuji pravidla.

my*

nechápu o čem tu mluvíš, jedinej kdo jí plete hlavu z Homeopatií jsi ty... já jí jen střízlivě vysvětlil co to Homeopatie je...coč ty troufnu si říct netušíš...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]