Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klíšťata

Od: majjda odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,který přípravek opravdu pomuže pro mého psa proti klíšťatům a blechám*stop*,nosí ochranný obojek,používám difusil ale stejně tyto parazity má,je mi to nepříjemné,jelikož každodenní pohyb na poli bych jí nikdy neodepřela,mám zl.retrievra,proto musí mít denně pohyb,bohužel i ve vysoké trávě...děkuji za odpověď spozdravem Majjka

:)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x

Doporučil bych FRONTLINE - je sice trochu dražší, ale nám se opravdu osvědčil (pro německého ovčáka) Prostředek je nutno opravdu poctivě vetřít do srsti - pak vám bude pes velmi vděčný. Zdravím

piter*
pravda jedine frontline a jedine v tech pipetach ,ja jsem jeste pouzival ivomec ,ale ten s asi v cz nesezene to se picha pod kuzi

nensy*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
majjda-Mam taky takoví problém s pejskem, ale zašla jsem v loni ke zvěrolekaři a zakoupila jeden přípravek ráda bych ti napsala jaký to byl, ale musím zajit znova za ním a koupit nepamatuji se jak se to jmenovalo, ale každý zvěrolekař to má já byla stím spokojena moje nic vloni nechytla, ale je to trochu drahé stoji to kolem 300.kč.SO.

bo*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Připojuji se k ostatním - Frontline funguje na 100%., je to dražší, záleží na velikosti psa, ale ty tři pipety nám v pohodě vystačí na tok - jednu na zač. května, pak půlka června a někdy v srpnu - jak přijde s prvním klíštěm, natřít, a pak budete mít klid

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]