Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Mléčný, hustý bílek

Od: dopi odpovědí: 0
Dobrý den, ve vejcích ( od jedné slepice) bývá bílek hustý, a hodně bílý - přirovnala bych to jako by už začal houstnout při tepelné úpravě. Čím to může být a je lepší takové vejce raději nekonzumovat?
Mléčný, hustý bílek
Mléčný, hustý bílek #2

 

 

 

 


 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]