Dobrý den , Chci se jen pro jistotu zeptat i zde . Máme doma 2 korely a chlapeček nám zhruba před 10 dny začal preperovat a je to boj teda. Vykousal si strup na zádech a teď ne a ne se ho zbavit . Nějaká ráda která mi umožní mu pomoct nebo trochu ulevit.? Koupeme se několikrát denně vitamíny dostává tak jak má teď mi byl doporučen i dezinfekční přípravek Betadine tak to cítíme 2krat denně. Normální ji i pije ale zada se nezlepsuji ale ani nezhorsuji. Není zvyklý na ruku tak ho zbytečně nechci stresovat prevozem na vet a snažím se najít nějakou možnost mu pomoct nějak nenásilně aby jsem neztratila jeho důvěru. S veterinářem jsem mluvila ,ukázala foto a prý to na antibiotika není pokud se to nezhorsuje ale jsme z toho už celý šedivý. Nová pericka jsou krásně vidět pod křidélky. Jak dlouho trvá než vyrostou úplně? Další věc je ta že se nám špatně lítá. Spíš nelitame . Jak dlouho teda trvá tohle hrozně období.? Děkuji za odpověď?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.