Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výkup bylin - ceník

Od: bylinka odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, nevíte nebo neznáte nejvýhodnější výkup bylin, kde mají dobré ceny za bylinky? Moooc děkuji. :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

málo informací...chybí přibližně místo (stát, kraj, okres) případně druh bylinek, a představa, co to je "dobrá cena"

a zkuste si vybrat a porovnat třeba mezi těmito odkazy, případně je telefonicky nebo emailem kontaktovat s dotazem...

leros.cz/...
bylinyfrohlich.wz.cz/...
gresik.cz/...
gresik.cz/...
zufanek.cz/...
miletin.cz/...
fytonap.cz/...
bylinymikes.cz/...

doplněno 09.06.13 05:06:

možná máte blízko třeba sem gresik.cz/...

možná jste blíže třeba sem gresik.cz/...

nebo sem gresik.cz/...

mně se např. líbí tahle firma gresik.cz/...

boru

Prosím Vás jaká jsou místa výkupu na Jižní Moravě (nebo tedy jen na Moravě)? Jedná se mi konkretně o černý bez a kopřivu. Díky moc

hodnocení

0x
Zkuste si napsat na rosa2000*seznam .Paní Růžena má dobré ceny.Nákupuje to ve velko obchodě který jí dělá při větším odběru lepší ceny. Samozřejmě se vám to vyplatí když potřebujete větší množství protože poštovné není levné a paní je z Chrudimi takže osobní odběr si domluvite nejdál tak v Pardubicích.
doplněno 09.06.13 20:39: Můžete si ty svoje bylinky nechat najít na aukro. Tak jsem se na tuhle paní nakontaktoval já. Měla tam na to moje kvítí nejlepší cenu.
sebod*

totak. já s domnívám, že tazatel nechce byliny nakupovat, ale naopak někomu prodat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]