Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co sežralo fialku?

Původní název otázky: Co sežralo fijalku?

Od: anna6 odpovědí: 7 změna:
Mám dvě fialky a objevilo se na nich toto jsou úplně sežraný...ale mšice to nejsou ne?
Co sežralo fialku?
Co sežralo fialku? #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

riva
hodnocení

2x

Začal bych tím, že se naučím fotit aby to bylo zaostřené.

anna6
03.08.25 14:38
hodnocení

Co sežralo fialku? #3
Co sežralo fialku? #4
riva

To dole asi není živé. To vypadá na výkaly. A podle velikosti od něčeho podstatně většího než mšice. Snad nějaká housenka, ale tu snad nemůžete přehlédnout.

Jinak se mi zdá, že fialku moc zaléváte a chtělo by to vyměnit půdu - máte na povrchu zásadité úsady.

anna6
hodnocení

Housenka tam nikde není a já ji nepřesadila je v tom v čem byla koupená. Jinak to černé toho tam je fakt hodně a noviny už jsem i měnila a je toho tam zas plno.
anna6
hodnocení

Přidávám fotku druhé fialky.
Co sežralo fialku? #5

hodnocení

2x

Tahle fialka už to má spočítané, často v Kauflandu koupím v akci krásnou za pár korun, z ní pak vezmu lísteček a mám další. Možné je všechno, měla jsem platíčko malých macešek v chladném pokojíku, že je vysadím a ony nikde. Komplet sežrané, podle hovínek pachatelem byla myška. :-D

hodnocení

1x

Nevím, i když vidím hovina jak od slona. Klidně to může být maličká píďalka. Na každý pád bych se s ní co nejrychleji rozloučila a šla by do popelnice, než hmyzák přeleze na jinou rostliniu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]