Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ostružiník-plody jsou cerne ale strasne kyselé a tvrdé

Od: nerosek odpovědí: 0
Dobrý den, už druhým rokem řeším problém s ostruzinikem. Míval takové menší,méně stavnate ale strasne sladké plody a už druhy rok mi sice některé plody krasne do černá dozraji,ale jsou menší,tvrdší,zjevne velmi málo stavy a strasne trpké. Je hodně na slunci,ale letos jsem ho v těch parnech obden zalevala 10l vody,takze si nemyslím,ze je to suchem. Studovala jsem si tady dotazy s vlnovnikem. Je pravdou ze velká část plodu loni nezcernala vůbec,ale ze by byly napul cerne a napul červené,to zas ne. Bud jsou cele červené anebo letos je jich dost i černých,ale hnusne.na listech jsem ale vůbec nic neobjevila,je i přesto možné ze je to vlnovnik? Moc dekuji!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]