Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Postřik proti řebříčku v trávníku

Od: lubos79 odpovědí: 0

Hezký den přátelé, můžete mi prosím doporučit postřik proti řebříčku v trávníku? V minulosti jsem používal Bofix, ale mám pocit, že je na to slabý. Postřik jsem prováděl, tak jak se má, v předvečer, kdy nesvítí sluníčko, přidal jsem i smáčedlo, ale řebříček ihned vylezl zpět, jen lehce zežloutnul a vesele si rostl dál. Jako by mu to i chutnalo. Nyní na doporučení jsem koupil dvojkombinaci, ale přijde mi dost drahá, za 120 ml 330 kč, postřik je jen na 200 metrů4. Jedná se o agrofit kombi, starane forte a lontrel 300. V trávníku se mi objevila i po novu ježatka, ale tu jsem rozsekal napříč vertikutátorem, a posbíral sekačkou do koše. Snad to pomůže. Po novu ve velkém se objevil i rozrazil, jako kdyby ho přivlekli ptáci, kteří se na zahradu slétávají od každého druhu ve skupinách, což jsem rád. Herbicid od agrofitu půjdu asi vrátit, protože potřebuji postřik na 700 metrů4 a dát za něj 1141 kč se mi opravdu nechce. Děkuji vám za drahocenné rady. Hezký den všem a krásný trávník bez plevele *slunce*, s pozdravem, Lubos.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]