Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velké změny na poradte.cz

Od: admin® odpovědí: 85 změna:

Zdravím Vás,
chci Vám oznámit, že se v nejbližší době dočkáte několika změn na poradte.cz. Snad budou všechny jen pozitivní. :)

Změny proběhnou ve 3 fázích. Dvě prozradím a třetí si zatím nechám jen pro sebe. Není totiž jasné, zda je to dobrý nápad. To se pozná v následujících dnech.

1. fáze - přechod z tabulek do DIVů. Částečně jsem to udělal asi před půlrokem a teď to zbývá dorazit.

2. fáze - hodnocení odpovědí. Každý uživatel bude moci každou odpověď ohodnotit, zda je k něčemu či ničemu. Tahle část mi přijde velmi zajímává. Součástí této fáze bude možnost (registrovaných členů) uložit o sobě nějaké informace (např. věk, kraj, hobby apd). Po kliknutí na jejich nick se tato data zobrazí. Bude lehčí získat přehled, zda ten, kdo poradil patří mezi skalní přiznivce poradte.cz nebo zbloudilého uživatele.

3. fáze - ta je revoluční a uvidí se na základě předchozích, zda bude realizována.

Co myslíte, bude to užitečné?

85 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

0x
ahoj, je to super nápad, jen tak dál

25gowron*
hodnocení

0x
Tak sem zvedavej, uividime jak to dopadne, a tu treti vec asi neprozradis ...

tesyk*
hodnocení

0x
Jsem pro revoluci. Budem cinkat klíčema?*smich*

hodnocení

0x
Jelikož bod 2 byl projednáván i na jiném fóru...no to hodnocení je na jednu stranu je to dobré,ale řekl bych že v tom spíše bude bordel a někteří toho budou zneužívat a znehodnocovat odpovědi...bohužel na tyhle věci jsem pesimista... Jinak více info to beru to neni špatné.
Jinak nic proti *smich*
hodnocení

docela by me zajimalo na jakem foru se to udalo, treba se poucim z chyb u nich :)

Co se tyka znehodnocovani odpovedi ostatnich a naopak vyzdvyhovani vlastnich, taky se toho bojim. Proto z moji strany udelam vse, aby se tomu predeslo. Budou existovat jednoduche vykazy, kde bude mozne zjistit, zda nekdo vsem nedava petky nebo napr. jen par lidem, ktere nema rad.

Navic stiznosti na neznameho hodnotitele budou zpetne dohledatelne. Ale zase ve vas nechci vzbudit dojem, ze Vas tu budu hlidat a patrat po kazdem Vasem kroku.

Internet je vicemene svobodny a tak to i zustane, jen chci mit moznost zabranit moznemu vyberu obetniho beranka radeni na jeho ucet :)

nensy*
hodnocení

0x

admin- Ano souhlasím mělo by to tak být:) at každý posoudí jaka je rada.SO.

hodnocení

0x
K bodu 2.
Pokud někdo chce poradit, tak je mu, myslím, jedno, jestli to je náhodný návštěvník nebo skalní příznivec.
Internet poskytuje jakous, takous anonymitu a uvádět o sobě další informace, které nemají na kvalitu odpovědi vlil, se mi zdá zbytečné.
Jestliže bude mít každý uživatel možnost ohodnotit každou odpověď někoho jiného je sice hezké ale k čemu to bude dobré? To se tu budeme bodovat ještě navzájem?
hodnocení

mate pravdu, nejdulezitejsi je odpoved. Kdo mi na ni odpovi neni pro me v ten okamzik prilis dulezite. Na druhou stranu ja se rad mrknu, zda muj zahrance je na poradte.cz registrovany rok, na konte ma 100 odpovedi apd :)

Me to zkratka zajima a verim, ze nejsem sam.

Dobře, ale tato možnost tu už je v Seznamu uživatelů.
hodnocení

to je moc zdlouhave, myslim, ze ten seznam pouzivaji jen reg. uzivatele, kteri chteji vedet jak jsou na tom. Pro ostatni je to moc pracne :)

mil®
hodnocení

0x
Fšema šesti jsem pro, aspoň nějaký vzrůšo a oživení, jsem pro občasné změny. *tuc*
styx*
Jsem pro je možné že hodnocení nebude úplně objektivní ale stejně to stojí za zkoušku. A co bude to třetí?*nevi*
jaja28*
No oživení to bude určitě, ale pokud nejde něco změřit, zvážit a spočítat, vždy je pak ten výsledek diskutabilní. Takže totéž si myslím i o hodnocení odpovědí.

hodnocení

0x

Jak pro koho, někomu se to asi vůbec líbit nebude *smich* Já jsem však jednoznačně pro *stop*

strejc :)

hodnocení

Tak první faze je za nami. Sice byl pro mě utrpení IE 6.0, ktery se kupodivu chova jinak nez IE 7.0. Firefox pracuje jak ma... ja snad na nej prejdu :)

Probehly malinke zmeny v designu - okem sotva postrehnutelne a nejake vylepseni (v TOP10 odpovedi Vas odkaz hodi rovnou na zvolenou odpoved).

Dalsi faze bude narocnejsi a neumim ani rict jak mi to dlouho potvrva, neb se budu muset ucit novym kouskum. :(

Dotázek...kam zmizela volná dikuze a vzkazy,přání... Přes seznam rubrik je vidim,přes otázku taky ale na hlavní stránce nejsou... a to ani v Opeře 9.1 ani IE6SP1
Jinak k hodnocení... probíralo se to ještě před jejím založením a to přes IRC jehož výpis jsem měl a také na tom debatovali na živě .
Uvažovali třeba taky že budou dávat jen kladné hlasy,z každé IP jen jeden (to by bylo blbé pro lidi za proxy) nakonec nic z toho se zatím neuskutečnilo...
hodnocení

aha, my máme 12 rubrik a ne jen 10 :) Opraveno, diky
25gowron*
Mam problem se zobrazenim v Mozile Firefox 2.0.0.1, vsechny polozky jsou poskladane pod sebou. v IE 6 je to v poradku.
kibiky*
Já mám taky problém se zobrazením v Mozile,mám vše posládané pod sebou.
V expoleru je to normální.
hodnocení

ne ze bych Vam neveril, ale v moji Mozille Firefox 1.5 i 2.0 je vse OK. Dokonce i Mozilla je OK.
Zkuste vymazat cache, zda nemate ulozeny stary styl nebo:
Stahnete soubor poradte.cz/... vyhledejte radek #index a zkontrolujte polozku width: 592px; padding: 3px;

Myslele jste hlavni stranku? (index)
25gowron*
problem je na vsech strankach, cache sem vymazal ale to nepomohlo a v tom souboru nak ty polozky nemuzu najit - mozna se nedivam dobre ...
hodnocení

zde je dukaz, ze je vse jak ma byt... predpokladm, ze vas se to zobrazuje jinak (viz obrazek)
Velké změny na poradte.cz
25gowron*
pred malou chvili mi to hlasilo vypadek databaze , 5-10min .. a kdyz sem to ted otevrel tak je vse v poradku.
diky za dukaz :)

ja to sacuju na ulozeny stary styl v cache :) Ale kdyz je to uz OK, tak OK!

Jinak vcera jsem rozlousknul Ajax, takze dalsi etape nic moc nebrani nez implementace... (snad)

kibiky*
Jo,už je to v pohodě a jede to normálně
hodnocení

zkuste dat obnoveni strany 3x po sobe, u me to zajistilo aktualizaci vsech souboru v cache a pak se to srovnalo.
miljan*
Ve FireFoxu to mám nějaké rozházené, před úpravou to bylo normální
31.01.07 23:47
Neni zač *smich*
hodnocení

co se tyka hlasovani... omezeni bude na IP adresu jedno hlasovani. Zadne cookies, ktere lze mazat a hlasovat vicekrat. Je to trosku drastictejsi, ale nejde to jinak.
Pro lidi s (za) proxy: pokud je Vas server spravne nastaveny muzete byt v klidu. Z každého PC můžete hlasovat jednou.
Tot vse a dal jen mlzim :)

To mi neni jasné...když budu za proxy tak na venek jsem vidět pod jednou IP adresou (pokud se to dále nezkoumá) a na stránkach přeci nebude vidět jestli je to ten nebo onen počítač v síti za proxy serverem či nějakym NATem,na venek je ta adresa vždy jen jedna,pokud nebudu nějako zkoumat packet.

Ja vim rejpu ale tohle mi hlava nebere *smich*

zwiki*
hodnocení

0x
Změna je život a život je změna...

hodnocení

0x
To je skvělý,hlavně ta dvojka bude zajímavá.Škoda,že to tu už nebylo dřív,ledaco by se vyřešilo samo.Věřim tomu,že to některý z nás donutí k zlepšení úrovně i způsobu vyjádření.Jestli je třetí fáze revolučnější než tahleta,máme se naco těšit:)
25gowron*
Vypada to ze sme prvni zmenu, sice trochu technickou nakonec zvladli , sem pripraven na dalsi :)
tesyk*
Ty optimisto.
styx*
Já už se na to těšim snad to pude aspoň tak hladce jako ta první změna. :)

hodnocení

a máme tu fázi 2 (ne celou, ale tu hlavni cast).

Od dnesniho rana muzete hodnotit jednotlive odpovedi. Zakladem je uzasna technologie Javasriptu zvana Ajax. Diky ni se pri kazdem hlasovani stranka neobnovuje. Vas hlas se pripocte a zobrazi se aktualizovana data.

Hodnotit lze jen ty, co jsou registrovani a ty prispevky, ktere nejsou starsi 3 mesicu. Nehodnoti se rubrika vzkazy a volna diskuze.

Myslim, ze to jeste vyladime, takze se tesim na Vase namitky a napady.

OK,možná by bylo supr vědět co které tlačítko dělá...jsou totiž 3 možnosti a u uživatele je pak jedno číslo a teď babo raď zda je to jako ve škole *smich* Asi jo ale nechci to tu na nikom testovat tak prosím o vysvětlení *smich**smich*
25gowron*
Me to pripada jako ve skole, kdyz sem dal dobra tal to napsalo jednicku ...A chci se zeptat jestli bude naky celkovi hodnoceni uzivatele .. (nemyslim body za odpoved ale za toto hlasovani)
Pokud si dobře pamatuji tak něco takového má být...
Mno jo dalo jedničku ale to jako dobrá je 1, nic moc 0 a špatná 5 a dělá to průměr? To mě zajímá,zda to tak je
25gowron*
Uz sem videl u otazek desetina cisla .. akorat se chxi zeptat jestli by spis nic moc nemelo napsat trojku aby pak celkovej prumer sedel ...
Taky jsem o tom přemýšlel...ale zase na druhou stranu to nic nic je tady takove neutrální...nooo ale zase je pravda že když chci neutrální tak nebudu hlasovat...hmmm mě to nemyslí...ať se vyjádří i jiní *smich*
hodnocení

klucí, vy jste na to prisli. Jste jednicky :)

Ta trojka vs. ani ani jsem zkousel v Excelu par ukazkovych hodnoceni a prislo mi, ze trojky zbytecne zhorsovaly prumer. Ale neni to problem zmenit. Osobne si rikam, ze to takhle nechame mesic a budeme moudrejsi. Databaze je navrzena tak, ze to jde v pohode zpetne dopocitat.

Pokud bude hodnoceni dostatecne pouzivane muzeme z nej udelat ukazatel TOP15 uzivatelu...

Pres vcerejsi mohutne vypadky se zapsalo cca 400 hlasu... :)

Mno to je pravda pravdoucí...ok zatim bych to takhle nechal *smich*
25gowron*
Tak to sem teda v excelu nezkousel ... *smich* Nechme to teda tak .
mil®
Hodnocení se mi líbí. *tuc*
styx*
Nebylo by ale od věci udělat nějaký průměr všeho hodnocení daného uživatele. Pak by bylo vydět jak důvěryhodné odpovědi dává. Myslel jsem že by se třeba při kliknutí na uživatele zobrazila statistika jeho odpovědí. Ale jinak je tohle hodnocení dobré :)

hodnocení

jste zvědaví jak si stojíte v hodnocení? Můžete se mrknout na poradte.cz/... - je to jen pracovni verze!

Jej Admin je jednička*smich*

Dobrý,jen jsem našel první drobnost,neduh ale za který mohou uživatelé-
V otázce kterou někdo položil je zpravidva více odpovědí a vtip je v tom že někteří individua hodnotí i vlastně doplňující otázky od tazatele,případně žádost o info od odpovídajícího...což mi přijde přinejmenším divné, ale s tim nikdo nic neudělá...to jen tak mezi řečí

hodnocení

je to souhra náhod - pár vteřin po Vaší odpovědi toto hodnocení už není možné... taky jsem na to myslel :)

Jo tak to jo...já se na to potom koukal a řikal jsem si že bych byl tak mimo?

Tak díky *smich*

ukulele*
ahoj kucí, tak se mi ,,ty naše,, stránky už zlepšily, huráááááááááááááááááááá

hodnocení

tak za chvili budeme zase o kus dal. V nejblizsi dobe prejdeme z bodu na pocet odpovedi (coz je v podstate to same, jen deleno trema). Vlastne se nic nezmeni.

Zajimave informace se daji zjistit tady: poradte.cz/..., tahle tabulka je docasna a za par dnu uz nebude k mani.

Souhlasite s tim, ze by v zebricku TOP byly jen uzivatele, kteri maji prumerne hodnoceni max 3,5 a byli naposled prihlaseni max. pred (pul)rokem?

No ty odpovědi- bude to přehlednější zvláště pro nevě příchozí...

ad TOP...to jako že by to nebylo na počet odpovědí ale na hodnocení + počet?

hodnocení

ano i ne, kdo chce byt v TOP musi odpovidat, ale zaroven jeho odpovedi k necemu musi byt. Nac by nam byl rektor, ktery by vsem radil blbosti (nebo jim nadaval)?
ja bych vsechny odpovedi neuhlidal, ale takhle by to mohl jit. Nez tuto zmenu zavedeme dame nejaky casovy prostor, aby si kazdy mohl vybudovat svoji reputaci... prijde Vam to nespravedlive?
styx*
Je to dobré, ale je tu jeden nedostatek. Stačí aby někdo zabloudil na poradte a chtěl udělat trochu bordel, tak může nasázet kolik pětek chce! A to nemluvím o tom, že se kdokoliv může připojit přes proxy a hodnotit kolikrát chce včetně sebe...
hodnocení

tohle riziko je tu vzdycky, proto se v tabulce hodnoceni uklada spousta parametru podle kterych by slo delat poradek... nebo muzeme zavest pravidlo, ze hodnotit mohou jen registrovani cleni... tak uhlidame vsechno, ale hlasu bude podstatne mene... coz?
styx*
To je zase pravda no... Jde o to co bude lepší víc hlasů, nebo méně ale důvěryhodnějších.
To Admin...jj neni to špatnej nápad *smich*
To Styx...já se raději paranoicky přiklánim k raději menšímu poštu ale důvěryhodných...
Já bych nechal i neregistrované. Ti co potřebují poradit se asi nebudou chtít hned registrovat. Chtějí znát odpověď na svůj problém a vše ostatní je zdržuje. Navíc, registrace nic neřeší. Kdo bude chtít dělat pestvo, cestu si vždy najde. Na dotazy tu odpovídá jistá malá skupina lidí, která se přeci nebude hodnotit navzájem. Chceme hodnocení od běžných návštěvníků tohoto webu, tak se jim to snažme ulehčit. Ty jako admin, by jsi určitě v případě problémů dokázal zasáhnout, ne?
mil®
Souhlasím se Spiderem.
25gowron*
Presne tak.

tesyk*
hodnocení

0x
Čím víc si toto téma pročítám, tím víc docházím k závěru proč to všechno bodovat. Co je vlastně smyslem a cílem tohoto webu? Rady, nebo body? A hned si kladu otázku. Jak je kupříkladu přínosná diskuse prakticky dvou aktérů na téma mluvících číňanů z beden? Nepozastavuji se nad samotným problémem, ale nad bodovým ziskem. Já bych osobně byl pro to, aby se bodování zcela zrušilo. Nemá prakticky žádnou vypovídací hodnotu o kvalitě odpovědi. Stejným způsobem se bude nakonec tvářit i bodování kvality odpovědi. To je tak subjektivní záležitost, že bude spíše záležet na intelektuální výši hodnotitele, než hodnoceného. Bude se tu vytvářet jakýsi kult inteligenta. Podívejte se na počet otázek v jednotlivých tématech.Počítače a příslušenství 1300, sport 50. Tudíž, logicky, znalec z oboru počítačů bude mít daleko větší prostor k odpovědím, než znalec ve věci sportu. Následně i kdyby to byl mistr světa ve všech sportovních disciplínách, bude de facto diskriminován tím, že není in v oboru více žádaném. Navrhuju takový pokus. Nechat stupnici jmen, ale nezobrazovat stupnici bodů. Bude to o to více překvapující, když se najednou přehoupnu výš aniž bych věděl, kolik bodů k tomu potřebuji. No, když to tak po sobě čtu, měl jsem si spíše říkat kacíř a né tesyk.

Vono je asi opravdu těžký stanovit nějakou tabulku,kerá by vyjadřovala nějaký přesnější měřítko řekněme užitečnosti poskytnutejch rad.Já sem ale docela nadšenej z toho,že dojde konečně k eliminaci v řadách nás všech z hlediska kvality poskytnutejch rad.Sám na tom vlastně tratim,dyť už nebudu sbírat body na zbytečnym kritizování svejch kolegů.Myslim si,že by bylo asi nejlepší stanovit tabulku tak,že by vyjadřovala poměr počtu odpovědí a jejich hodnocení.Vstup do hodnocené TOP skupiny by moh bejt stanovenej nějakym množstvim získnejch bodů tak jak je to dnes.To by pak asi bylo ukazatelem pro náhodný tazatele a ty by byli hned v obraze,jestli maj brát radu vážně.Asi by to vypadalo v tabulce nějak takhle.

NICK BODY KLASICKÝ UŽITEČNOST

někdo 1000 1,42

Doufám,že se to objeví tak jak sem to zadal.

hodnocení

z bodů jsme přešly na počet odpovědí. data se aktualizují každých 10 min (dnes to bude trvat déle).
Osobně mi přijde nejzajimavejsi TOP mesice :)
Zapomnel jsem jednu knihovnu, takze dalsi novinky az zitra :(
Aaaa jak jsem ti slíbil tak teď fotim všechno...první úlovek *smich*
Teda ne že bych rejpal,ještě upřesnim- Plaky si může známkovat odpověď :)
Velké změny na poradte.cz #2

lulyi*
hodnocení

0x
uwidime az to bude moj nazor je ze ste uz teraz suprovy.najdem tu wela dobrych a kwalitnych radcov a hlawne ich rady.a niecomu sa naucim ak citam otazky a odpowede.len tak dalej prajem wsetko naj pa.
styx*
Mě se to teď hrozně líbí přesně takhle jsem si to představoval:) Jen se stal malej podraz v podobě změny top 15 na top 10 což mě stálo místo*smich* Ale zase sem povíšil na CSc*smich*
hodnocení

TOP15 se na 10 zmenil jen kvuli mistu. Jeste to mozna zreviduju, ale zase mate obrovskou sanci dostat se do TOP5. Coz je lepsi :)

hodnocení

takže tady je soupis novinek:
- u reg. clenu po najeti mysi na jejich nick se ukaze jejich statistika
- odpovedi tech, co napsali otazku se zbarvi do cervena - kvuli odliseni od odpovedi (novy styl vs. cache!)
- funguje je statistika reg. clenu (puvodni seznam), lze prohlizec celkova data i mesicni
- upresnena pravidla (sbirani bodu)
Tak jedeme! :)
sandokan*

Ahoj, nečekal jsem, že bych s tím přišel první, ale co přidat víc stupňů hodnocení : jako špatná - nic moc- ani,ani - dobrá - pomohla ... nebo taknějak *nevi* ... ale jinak se mi to líbí :)*pusa*

... a ještě dotaz: když dám Enter, tak to udělá děěssnou díru ... je to nutné *nevi* nestačila by menší :-?

... a ještě jedna poznámka: narazil jsem na víc/hodně odpovědí - bez odpovědi - že jsou prázné. Nejdřív jsem se chtěl nad tím rozčilovat, ale když jsem jich našel tolik, tak jsem zauvažoval, jetli to není nějaký jiný omyl/chyba *nevi*

V Opeře to odřádkovává normálně :) Ale ne vážně pokud chceš v exploreru normální odřádkování tak použij kombinaci shift+enter
Ohledně prázdných odpovědí...za poslední půlrok-rok bych řekl že jich bude minimum...ty víš na všechno odpověď?
sandokan*

Mňo, když nevím, ... nebo mám pocit, že to moc nepomůže, tak se do toho nepletu!*stop*
Ale když se hodnotí počet odpovědí, tak za prázdné by měly byt 3 špatné bodiky. Na jediném místě bych připustil prázdnou odpověď - jako první, když si s ní dlouho nikdo neví rady (s odpovědí), aby nebyla mezi bezodpověďovejma. Ale i tam bych napsal nějaký komentář ... něco ve smyslu vysvětlení...
A jště něco na Admina (už jsem to navrhoval, ale mám pocit bez odezvy): rozšířil bych prostor posledních odpovědí alespoň tak, aby se tam vešel poslední den.

hodnocení

Zdravim,
na titulni strance se zobrazuji neodpovezene otazky max. 1 rok stare, ale jeste to muzeme snizit.
poslednich odpovedi za 1 den je mnoho, takze by se nam to tam neveslo :)
sandokan*
Mmmm, to je blbý ... a nešel by aspoň o něco zvětšit? Teď se tam vejdou tak 2 - 3 hodiny ... zdá se mi to málo!?!
Co se týče nezodpovězenych, někdy na podzim jsem se zlobil, že mi nejde odpovědět na Pihy... a jsou tam dodnes!*stop* (... Tehdy jsi moji poznámku (k tomu) hodil do outů (O2). *cert* ... Myslím, že nejde odpovědět nikomu!?! *stop*
25gowron*
jj, ty pihy ... no nic, to zalezi na dni, nekdy se stane ze celej sloupec zabere jedna diskuse, ale mozna ses vsim ze kazde tema kde neco pribyde je krasne oznaceny ikonkou : nové :), ja bych tu velikost nechal jak je ...
hodnocení

nejak jsem nepochopil jaky je prohlem s pihami :) Muzete me to vysvetlit polopate nebo pridat link, jestli oba myslime tu samou?
diky
25gowron*
Myslim tuto, mam pocit ze kolega taky ...
poradte.cz/...
sandokan*
JJJo - 25gowron trefil hlavičku kladívkem :)
... :) ... je to jen můj pocit, že tady >adminů< nějak přibýbá?!?
hodnocení

jo, jo... ani se neptejte. Kdybych nebyl liny a napsal par stran pro administraci, zivot by byl lehci. Ale uz to budu muset brzy udelat (treba zitra) :)

1) Ano sám jsi to teď řekl...když nevíš...a co když tu neví nikdo...takže tvé rozčilování nějak nechápu
2) nepápu tvé myšlenkové pochody...komu bys chtěl jako strhávat body když nikdo nedpoví na otázku...jako že za to můžou všichni tak prostě se strhnou 3 body? Nebo jako náhodně? Nebo se zvolí garant a ten bue ručit za jednotlivé témata? člověče já tě nechápu
Admin je tu jeden :)
sandokan*
C c c c ... ale, ale, Mave ... vždycky jsme měli takovej fajn vzrah ... nechápu, tak to můžeš nechápat!*stop*
Psal jsem, že když dlouho nikdo neodpoví, to že je vyjímka, ... ale když je uprostřed vlákna rada-nerada ... tedy odpověď-bez odpovědi a za to je taky bodík ... to se mi těžko rozdejchává!

Mno jo fajn...na mě musíš dnes pomalu a jelikož čumim na bednu místo toho abych se pořádně vyspal tak to raději ani dnes nebudu řešit :)
Mimochodem Sandokane,nepočítaje dnešek jsem tě tu dlouho neviděl *smich*
Ohledně rada nerada...nějá to mimo téma si tu dovolí každý, pokud to neni pravidlem tak si myslim že by to nemuselo vadit ne? čus bus já už usínám u monitoru
sandokan*

... Jo - jo - jo omluva přijata ... :) ... ... a pak se nesoustředíš na *smich*
... Mmmm, dlužno přiznat :D ... dobrej postřeh ... Tak to víš ... moc práce ... a tak *afro*.
... Dlužno sebekriticky přiznat, že jsem dnes rozepsal několik odpovědí, ... ale neodeslal, > aby mě hned někdo neskočil po krku, že to není odpověď, ale jen poznámka, nebo vtípek. A že je to skoro totéž, jako když tam nenapíše NIC. *tuc*
... Brou ... a ať nemáš ráno otlačenou klávesnici na čele *pusa*.
PS.: Nešlo by spíš ten procák střelit? Jestli by to nebylo jednodušší, než k němu shánět desku?!?*nevi*

sandokan*
hodnocení

0x
Zrovínečka teďka jsem přišel na zvláštní věc: když mi najede odpověď - bez odpovědi, tak je i další řádka pod předmětem šedivá a není tam nic vidět, nebo je tam jen smajlík: :). Úplně omylem se mi podařilo zakliknout a přejet myší (vlevo od smajlíku) a objevila se tam část textu. Tak jsem to přejel pečlivě a objevila se tam celá odpověď. (Černý text-bílé pozadí).?Asi to dělá jen u jednořádkových odpovědí.
A ještě jedna technická: Když proletím myší nad autorem, tak se zobrazí okno, pak zhasne, ale tudleta objevená řádka pod oknem opět zůstane zašedivěná a když chci text přečíst, tak ho musím (zase) přejet a zobrazit. ;)
Ahaaa tys myslel tyhle prázdný odpovědi...mno tak to bude nějaká chyba, všiml jsem si toho hlavně v práci z internet exploreru, doma v opeře se to tolik nestává (nebo je to náhoda...)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]