Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ermail - varování

Od: hop® odpovědí: 3 změna:

Zdravím, dělám inventuru v mailech, přišlo mi vysvětlení jak fungují některé klikačky, neověřoval jsem pravdivost, ale docela věřím. Vzhledem k tomu, že mail nelze "procpat"místním editorem, je jeho znění ke stažení zde...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Ten první odkaz funguje, druhý ne...

doplněno 24.03.13 00:59:

Mimochodem - díky, zajímavé info...

hodnocení

0x

Taky mi přišel. Dokonce na dvě schránky. (@seznam.cz a @post.cz)

Pokud jsou ty ceny v článku reálné, tak se tomu dá věřit.

doplněno 24.03.13 01:17:

Hop: Tož takový fetišista/sběratel nejsem *smich* Mám jen tři. Zajímavé, že na ten třetí, který používám, na jednorázové registrace (stažení ovladačů, reg. do hry apod.) kde očekávám spoustu spamu, tak tam nepřišel. :D

hop®
hodnocení

Mně přišel na všech dvanáct mailů *smich*

doplněno 24.03.13 01:21:

Nejsem sběratel, každou schránku mám na něco jiného, třeba jednu mám vyhrazenou pouze pro tuto poradnu, tan mail mi překvapivě přišel i na ni... *zed*

... vzhledem tomu, že mailovou komunikaci řeším přes Outlook, nemám s počtem schránek problém... :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]