Nejste přihlášen/a.
Zdravím, dělám inventuru v mailech, přišlo mi vysvětlení jak fungují některé klikačky, neověřoval jsem pravdivost, ale docela věřím. Vzhledem k tomu, že mail nelze "procpat"místním editorem, je jeho znění ke stažení zde...
Taky mi přišel. Dokonce na dvě schránky. (@seznam.cz a @post.cz)
Pokud jsou ty ceny v článku reálné, tak se tomu dá věřit.
doplněno 24.03.13 01:17:Hop: Tož takový fetišista/sběratel nejsem Mám jen tři. Zajímavé, že na ten třetí, který používám, na jednorázové registrace (stažení ovladačů, reg. do hry apod.) kde očekávám spoustu spamu, tak tam nepřišel. :D
Mně přišel na všech dvanáct mailů
Nejsem sběratel, každou schránku mám na něco jiného, třeba jednu mám vyhrazenou pouze pro tuto poradnu, tan mail mi překvapivě přišel i na ni...
... vzhledem tomu, že mailovou komunikaci řeším přes Outlook, nemám s počtem schránek problém...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.