Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sirotčinec slečny Pererinové pro podivné děti

Od: veri* odpovědí: 4 změna:

iahoj

četli jste už knihu Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti

moc by mě zajímalo jaká doopravdy je :)

děkuju za odpověd Verča :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Veri doporučuji přečíst a udělat si vlastní názor. Já nemám ráda příběhy bez konce ale četlo se to docela dobře ale nejsem žádná mladice.

krhznw
hodnocení

0x

Taky jsem četla...Ale čekala jsem od toho víc. Nijak moc mě to nechytlo, dokonce jsem to musela odložit a začít číst znovu... Ale asi jsem jedna z mála, všichni ostatní si to pochvalují.

hella*
hodnocení

0x

Ano, četla jsem a jsem z této knihy lehce na rozpacích a ať přemýšlím, jak přemýšlím, nejvýstižnější charakteristika je: velmi zvláštní... Každopádně druhý díl (prý se plánuje) bych si nekoupila.

hodnocení

0x

Záleží na tom, jaký žánr čteš a jestli se ti líbí neobvyklé knihy, u kterých se musí přemýšlet. Je zajímavá a mně se líbila.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]