Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vadí Vám reklamní billboardy, bigboardy?

Od: frame* odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer, chtěl bych se Vás zeptat zda Vám vadí všudepřítomné reklamy během cestování. Mám na mysli billboardy, bigboardy, reklamy na mostech. Většina lidí to odsuzuje, existuje i několik servorů a skupin bojujících za odstranění těchto reklam. Cítím se však divně, protože to mám naopak. Obecně tedy reklamy nemám v lásce, ale když nejsem nucen je sledovat, tak mi nevadí. Za nucené reklamy považuji reklamy v TV během neustálého přerušování filmu, reklamy na internetu při spouštění videí, apod. Banery, letáky, billboardy mě nijak neobtěžují.
Argumentace lidí proti billboardům je to, že odpoutávají řidičovu pozornost a hyzdí krajinu. Já si tedy myslím, že billboardy nejsou určeny pro řidiče, ale pro spolucestující a ten kdo se nechá od řízení unést je blbec, který nemá mít řidičák, protože se nedokáže na jízdu soustředit. Já jsem občas rád, že si mám na místě spolujezdce co číst. No a ohledně hyzdění krajiny si myslím, že krajina už je znehodnocena samotnou silnicí. Např. v Praze je síť billboardů až extrémně hustá, ale říkám si, že to je přece přirozené - jedná se o místo s největším potenciálem zákazníků. Nejsem z Prahy, nedokázal bych tam trvale žít - považuji ji za centrum byznysu a obchodu ČR.
Jaký je Váš názor - jste proti? Vadí Vám? Děkuji za názory

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

Okolo silnic a dílnic nemají co dělat a měly by velice rychle zmizet.

hodnocení

0x

Je mi to fuk. Neřeším to.

Jaky koliv typ reklamy je mi obecne u pr*ele, co je ale nejhorsiho na bilbordech u silnic jsou ocelove sloupy a betonove nosniky par metru od krajnice. To jsou veci, ktere chybu neodpousteji.

hodnocení

0x

Hnus - pryč s tím, je to nebezpečné.

Docela mi to vadí, hlavně z důvodu bezpečnosti u silnic. Potom mě docela rozčiluje, když je dobu po volbách a všude se na nás usmívají naši politici, kteří slibují věci, které již dávno porušili...Nelíbí se mi to ani na domech. Opraví se dům, nová fasáda a za chvíli nám tam někdo nabízí jaký telefon, či něco jiného si koupit...myslím, že je přereklamováno všude. Chtělo by to trochu omezit.

pb®
hodnocení

0x

Projed´te se někdy po Nuseláku směrem do centra, nejlépe za tmy nebo stmívání a budete další blbec, co se nechá unést a neudrží pozornost. Normální billboardy mi nevadí, ale extra velké, oslňující a hýbající se obrazovky ano.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Jako spolujezdec je sleduju, jako řidič ne. Nevadí mi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]