Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, chtěl bych se zeptat je mi 16 let a rád bych šel na nějakou brigádu. Přemýšlel jsem nad doplňováním zboží, ale co jsem se tak koukal na stránky různých obchodů (Kaufland, Billa, Tesco atd.) tak tam nenabízeli práci doplňování zboží do regálů. Proto bych se chtěl zeptat jak se k takové brigádě dostat?
Děkuji za vaší odpověd, pokud se mohu zeptat myslíte, že bych si takto mohl zajít na informace a poprsoit o te dotazík v OC Letňany?
Projeď google, já te sehnala přes kamenou agenturu, obvykle se jelo přes noc osmi, nebo dvanácti-hodinovky, když se otvíralo, my jsme odcházeli - nevím, jestli je to dobrá brigádka pro 16-náctiletého kluka. Doplňování přes den asi bude rozebraný
Dobré ráno, děkuji za odpověď, pokud bych vás mohl poprosit o radu myslíte že tohle by mohlo být to doplnování billa.jobs.cz/... Nejsem si tak úplně jist a ani tam nepíšou věkovou kategorii nebo minimální vzdělání.
Pozor, tady se nejedná o brigádu, ale o práci na plný úvazek - většinou 8h denně (případně 12h) a střídání směn (jak to bude ti nikdo tady neřekne, dozvíš se na pohovoru). Nicméně pokud studuješ, tak tohle pro tebe nebude - časově to nezvládneš.
I když věkové omezení nepíší, tak bych řekla, že v 16 letech nemáš šanci, jedná se tam i o zodpovědnost za určité věci (objednávaní zboží a to není za pár kaček, ale poměrně velké sumy).
Nemusí to být jen doplňování zboží. Mládež například roznáší letáky po domech, možná by se dalo zeptat v bazénu, jestli nepotřebují někoho na úklid u bazénu a v šatnách, rozdávání nějakých letáků a reklam...? A také se povídat na nabídky brigád agentur nebo na webu - ale velmi ostražitě, nenechat se ošidit,
Supermarkety mají spíš na doplňování svoje stálé pracovníky, brigádníky berou většinou jen na inventury. Ale pozor na to, často jsou tam příšerné podmínky, jak časové tak platové. Kamarádka pracuje v Kauflandu, je tam od nevidím do nevidím, dělá třeba 12 hodin svoje doplňování a pak jde na 6 hodin k pokladně, ve volnu ji volají do práce, a vyhrožují, že když nepřijde má výpověď, apod. Hnus!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.