Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doplnování zboží

Od: ij odpovědí: 12 změna:

Dobrý večer, chtěl bych se zeptat je mi 16 let a rád bych šel na nějakou brigádu. Přemýšlel jsem nad doplňováním zboží, ale co jsem se tak koukal na stránky různých obchodů (Kaufland, Billa, Tesco atd.) tak tam nenabízeli práci doplňování zboží do regálů. Proto bych se chtěl zeptat jak se k takové brigádě dostat?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nutt*
hodnocení

0x
Dobrý den,
v dnešní době to je těžší jelikož většina řetězců bere brigádníky přes agentury. Ale zašel bych do obchodních středisek a zeptal se na informacích většinou Vám dají vyplnit dotazník s tím že se případně ozvou. Já takhle získal brigádu v mých 16ti letech.
.
Hezký den NutT
ij
hodnocení

Děkuji za vaší odpověd, pokud se mohu zeptat myslíte, že bych si takto mohl zajít na informace a poprsoit o te dotazík v OC Letňany?

luke237
To asi nikdo nebude vedet, pokud primo v tom OC nepracuje nebo tam uz nezadal. Proto mas nejlepsi si tam zajit, rict, ze bys mel zajem o brigady v tom jejich obchode a jestli ti mohli poradit, na koho se obratit. Oni uz te bud poslou za tim spravnym clovekem, nebo ti daji dotaznik, jestli tam neco takoveho maji nebo ti reknou, ze nabiraji jen lidi pres agenturu, tak se zeptej na jmeno te agentury a hlas se u ni.
Zajdi si take do jinych obchodu v okoli, kde bys chtel delat. Cim vice si toho sam obejdes, tim vetsi sance, ze neco najdes.
Mej pripravene nejaky zakladni zivotopis, jestli po tobe neco takoveho budou chtit. At tam nemusis chodit 2x a napoprve vypadat jako ze jen zkousis, jestli neco najdes. S tim zivotopisem to bude vypadat jako ze jsi pripraven a myslis to s tou praci vazne.
Mej tam napsano jen jmeno, kontakt, datum narozeni, skolu, co jsi delal za jine predchozi brigady (jestli nejake), pripadne nejake jine informace, ktere by jim daly na vedomi, ze jsi slusny, pracovity, duveryhodny, spolehlivy brigadnik.

ma*
hodnocení

0x

Projeď google, já te sehnala přes kamenou agenturu, obvykle se jelo přes noc osmi, nebo dvanácti-hodinovky, když se otvíralo, my jsme odcházeli - nevím, jestli je to dobrá brigádka pro 16-náctiletého kluka. ;) Doplňování přes den asi bude rozebraný :)

ma*

Ne já "te" - ale já "to"... :)

ij
hodnocení

Dobré ráno, děkuji za odpověď, pokud bych vás mohl poprosit o radu myslíte že tohle by mohlo být to doplnování billa.jobs.cz/... Nejsem si tak úplně jist a ani tam nepíšou věkovou kategorii nebo minimální vzdělání.

luke237
Ano, zni to jako tebou hledane "doplnovani regalu" (v sekci ovoce/zelenina).
Maji tam "vyuceni v oboru prodavac vyhodou". Prodavac je 3-lety ucebni obor. Ale neni to pochopitelne podminka.
zvidavajanca*

Pozor, tady se nejedná o brigádu, ale o práci na plný úvazek - většinou 8h denně (případně 12h) a střídání směn (jak to bude ti nikdo tady neřekne, dozvíš se na pohovoru). Nicméně pokud studuješ, tak tohle pro tebe nebude - časově to nezvládneš.

I když věkové omezení nepíší, tak bych řekla, že v 16 letech nemáš šanci, jedná se tam i o zodpovědnost za určité věci (objednávaní zboží a to není za pár kaček, ale poměrně velké sumy).

host*
hodnocení

0x

Nemusí to být jen doplňování zboží. Mládež například roznáší letáky po domech, možná by se dalo zeptat v bazénu, jestli nepotřebují někoho na úklid u bazénu a v šatnách, rozdávání nějakých letáků a reklam...? A také se povídat na nabídky brigád agentur nebo na webu - ale velmi ostražitě, nenechat se ošidit,

willow*
hodnocení

0x

Supermarkety mají spíš na doplňování svoje stálé pracovníky, brigádníky berou většinou jen na inventury. Ale pozor na to, často jsou tam příšerné podmínky, jak časové tak platové. Kamarádka pracuje v Kauflandu, je tam od nevidím do nevidím, dělá třeba 12 hodin svoje doplňování a pak jde na 6 hodin k pokladně, ve volnu ji volají do práce, a vyhrožují, že když nepřijde má výpověď, apod. Hnus!

solenza*
hodnocení

0x

Mrkněte na

tenhle dokument, ať víte, do čeho jdete.

ma*

Já upřímně obdivuji všechny paní a pány za pokladnami, jednou jedinkrát jsem si tam šla brigádně sednou a něco tak hrozného jsem nezažila.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]