psaná pravidla říkají: žádné fórky, pouze konstrukční odpovědi vedoucí k nalezení řešení dříve nepsané pravidlo: ok, fórky klidně, ale až je otázka vyřešená, do té doby jsou nevhodné
Takhle si myslím, že je to správně. Psaní pouze správných opovědí by bylo úžasné, ale zase nezapomínejme, že jsme lidi a chceme se bavit. Koho by dlouhodobě bavilo psát pouze strohé odpovědi bez emocí? ale všeho s mírou!
nb jsem si vzpomněl: liché odpovědi stejně nemají smysl pro soutež a hned v prvním kole bylo vidět, že počet vykecávacích odpovědí neznamená vyšší šanci na výhru
No občas mám pocit, že někteří se snaží odpovědět za každou cenu, jen aby měli odpověď Ale je to pár jedinců a není to zas až tak časté. Jinak poradna je vlastně i víceméně diskusním fórem, protože odpovídající vyjadřují svoje názory (občas i navzájem protichůdné) a někdy je taky potřeba z tázajícího doslova vypáčit doplňující informace. Jinak samozřejmě existují i specializované poradny ve kterých odpovídá pouze k tomu určený člověk, např. právník. Ale takové poradny jsou svým způsobem bezduché a sterilní.
miljan*
Souhlas. Všiml jsem si, že někteří např. v auto moto dávají stejnou "radu" v několika dotazech týkajících se elektroinatalace, i když z principu zapojení k takové situaci nemůže dojít ani náhodou.
miljane, nakouknul jsem do auto-moto po diskuzi elekrtoinstalace ale nenašel, přestože bych se chtěl něčemu přiučit. Poradíte mi, prosím, jak najít: "např. v auto moto dávají stejnou "radu" v několika dotazech týkajících se elektroinatalace" Děkuji
miljan*
poradte.cz/... Já tipuju na zkratované vytápění zadního okna.. . poradte.cz/... máš pořád zapnuté (zkratem?) vytápění zadního okna?Stačí?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.