Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Půjčka peněz

Od: mada* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den.Potřebuji půjčit cca 150 tis.Zajímalo by mě,jaký druh půjčky je v dnešní době nejvýhodnější.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já nepovažuji žádnou půjčku za výhodnou. Jenom bych varoval před nebankovní nebo rychlou půjčkou. Musíte hledat v zavedených bankách a splňovat jejich kritéria pro půjčku. Jinak se nejspíše dostanete do problémů. Zdravím!

doplněno 12.08.13 11:19:

Obecně asi platí, že věc, na kterou je ta půjčka by měla přežít dobu splácení půjčky. Vy možná hledáte spotřebitelský úvěr na konkrétní věc a ne půjčku všeobecnou. Možná by bylo výhodnější koupit tu věc na splátky.

mada*
hodnocení

Děkuji,ale je to nutnost.Kdysi jsme měli úvěr na koupi auta a ten byl výhodnější než leasing,ale nevím jak je to teď s úroky.

doplněno 12.08.13 12:04:

Jedná se o vypořádání dědictví a to asi na splátky nepůjde.Zvažovali jsme možnost úvěru ze stavebního spoření,ale nevím jestli je to možné pro tento účel.

doplněno 13.08.13 11:50:

Děkuji všem za rady,už máme vyřízeno.Nakonec to opravdu šlo úvěrem ze stavebního spoření a úrok je bomba.

hodnocení

0x

Na jak dlouho máte spočítáno splácení? :)

olaf71*
hodnocení

0x

nejvýhodnější je půjčka od zaměstnavatele. je bezúročná, ale dnes už jí dávají málokde.

mada*
hodnocení

Dík,ale tuto možnost právě nemáme.

tomaslad*
hodnocení

0x

Zkuste Oberbank na IP Pavlova. Ja si u nich pred x lety vzal 150.000 na rok a preplatil jsem to asi o 6500 Kc, bez rucitele, jen bianko smenka a nadprumerny prijem. Korektni a individualni jednani. Ted je asi ale prisnejsi doba.

martin1965*
hodnocení

0x

Nejvýhodnější je bezúročná půjčka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]