Zdravím Vás přátelé. Jako obvykle budu mít možná nevšední dotaz,který mi ale možná zodpoví pamětníci, kteří zažili naplno éru počátku vysílání FTV Premiéra a TV Nova na jejím úplném začátku. Já jsem vyrůstal v 90. letech a matně si pamatuji tyto začátky ale zajímám se. Jelikož je málo dostupných informací (mimo třeba bakalářských prací ohledně geneze a rozdílu sledovanosti výše jmenovaných televizních společností) rád bych věděl a třeba i zjistil více o tom, kde jsou v současné době lidé, kteří se podíleli na vzniku FTV Premiéra před 34 lety a zda mnozí se stále podílejí na jejím chodu nebo už jdou jinou "cestou". Primárně mě zajímá geneze FTV Premiéra, i když jsem zjistil poměrně hodně věcí, stále mě tato její historie zajímá. Podle mne měla Premiéra dobrý začátek. Každopádně, kdo byste něco věděl více nebo si pamatujete první den FTV Premiéra, podělte se prosím o to. Děkuju.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.