Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
můj syn před 6ti lety na besídce sehrál se spolužáky scénku na jednu píseň. Byla moc hezké a já ji teď nemohu najít. Pamatuji si jen videoklip, který mi syn pouštěl.
Byla to spíše kapela, než samotný zpěvák, ale nikdo příliš známý, bohužel. Píseň byla svižná a svého času to asi byl hit. V klipu hrál zpěvák dvojroli, dva sousedy. Jeden dobrák s ulízanými vlasy, který stříhal pečlivě svůj trávník, pečoval o rybičky a vlatně byl velmi nudný. Druhý byl rebel, co dělal hlučné večírky, hrál na kytaru a toho druhého souseda v noci rušil. Byla tam scéna, jak zpívá do loadspeakru přes plot tomu druhému sousedovi, aby nemohl v noci spát. Jejich manželky se snažily situaci uklidnit a nakonec si ty chlápky vyměnily a obě byly spokojené.
Moc prosím, vzpomenete si někdo na tuto píseň a řeknete mi její název, nebo alespoň, kdo ji nazpíval? Předem moc děkuji. Potřebuji to pro syna, který si to také už nepamatuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.