Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Účtenka Uber - mail - fake

Od: thecure odpovědí: 0

Ahoj,

včera mi na mail přišla účtenka z Uberu. Je tam napsáno následující - Na způsobu platby Apple Pay Mastercard ....1240 jsme ti dočasně zablokovali 419,13 Kč. Částku ti ale nestrhneme a blokaci zase zrušíme. Brzy by z bankovního výpisu měla zmizet.

K dané jízdě z 1.5. je i mapa jízdy z Prahy. Já jsem v Praze byl naposledy někdy v ůnoru, danou jízdu jsem rozhodně neabsoloval.Navíc ani apple pay nepoužívám. U Uberu jsem si myslím kdysi založil účet, ale už jsem jej tak rok nepoužil. Mail přišel z adresy noreply@uber.com, což jsem se díval, tak by to neměla být scam/fake adresa. Nemáte někdo podobnou zkušenost?

Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]